Hang up the chick habit...

Här sitter jag och har inget bättre för mig. Luvan är dragen över huvudet förutom öronen som sticker fram som på en apa. Eeeek!
Idag är det riktigt höstväder med regn och starka vindar. Höstrusk! Men iofs så är det = inomhusmys! Som vanligt med bara mig och katten eftersom Micke jobbar. ALLTID när jag är ledig. Förutom igår. Då gick vi till gymmet tillsammans. Första gången för Micke på ett riktigt jävla bra tag. Han såg lite obekväm ut, och det var en del folk där, som självklart skulle titta. Micke vet inte direkt hur man gör på maskinerna och jag är ingen expert heller, jag kör det jag brukar. Sen så är jag så dålig på att förklara saker och ting. Men en del sitter ju i efter att jag tränat med pappa och Carina.
Vi var där en timme, sen gick vi och handla och fick hål i våra matpåsar som var för tunga.
Micke hade en jävla träningsvärk när vi vaknade idag att han knappt kunde lyfta dom för att ge mig en kram. Hahahhaha! Jag som sa åt han att inte ta i för hårt första gången.
Yeah well.. Skönt att han också har kommit igång med träningen och köpt gymkort.
Btw, så ska vi ha Halloweenfest 30 oktober. Kommer blir askul! Det enda kruxet vi har är vad vi ska klä ut oss till. Vi sitter och klurar hela tiden men kommer inte på något bra. Förhoppningsvis har vi gjort det i lagom tid till festen, annars blir det en monstermask med vanliga kläder till, och det vill vi ju inte.
Ska bli så kul att pynta inför festen, jag har suttit på Buttericks hemsida och kollat in massa partygrejer att ha till Halloween och har hittat massor!! Tänkte åka in nästa vecka och handla det.
Ja, vad kan jag säga mer.. Jag ser verkligen fram emot det!