Måndag, ledig dag idag.

Har bara legat hela dagen i sängen. Inte gjort ett skit!
Ätit rostade mackor i sängen så det var fullt med smulor och jätteäckligt. Sen vid tre fick jag nog och började städa och klä på mig.
Fia och Olivia var på väg hit från IKEA. Var skitkul!
Oliven skrattade hela tiden när jag höll i henne och lekte med henne. Jag blir så glad i själen när jag hör och ser henne så där glad!
Sen var det dags för mat och efter det var det sovtajm. Då passade jag och Fia på att ta igen förlorad tid och bara satt och snackade om allt och inget, dessutom ett glas vitt på det.
Var ett tag sen vi bara gjorde det. Kändes som på den gamla goda tiden. It was awsome!
Vi blev nostalgiska och pratade om gamla minnen, vi pratade om hur vi har det nu, och framtiden.
Tack. Sånt där behövs. There's a reason why you are my best friend, mate!!
Känns så jävla trist nu när hon har åkt, och jag är inne på mitt 3:e glas vin. Och jag är ensam. Micke är på arbetet och kommer inte hem förrän imorgonbitti.
GAH!
Vad ska jag göra nu?
Var meningen att jag och Fia skulle laga mat tillsammans, men eftersom Chrille skulle iväg på bandyträning och scheize nu så bidde det inte. Och jag orkar inte laga lax till bara mig själv. Är inte ens så hungrig. Räcker med mackor för mig. Eller en cigg... Och kanske kakor. Hahahaha!
Nej usch.. Nu sitter jag bara och blajar. Jävla vin.
Jag vill inte vara själv. Niklas är iofs hemma men honom orkar jag inte umgås med.
Och jag har ingen större lust att spela Sims.. Eller jo.. Kanske..
Snart blir det gym iaf! Woho! Jag har blivit så jävla fet. Sambokilon ja tack.
Jag och Micke ska köpa gymkort och träna minst 4 gånger i veckan. Blir sen när lönen kommer.
Jag ser verkligen fram emot det!
Att må bättre, få snyggare hållning, få mer energi, och bara känna sig jävligt snygg!!
Nästa vecka, då det är löning. Wouuwooo!! Då jävlar. Gym, gym, gym! Träna, träna, träna!
Nej, nu kan jag inte sitta här och skriva längre. Börjar bli för onykter. Ska ta och rosta mig några mackor och spela Sims. Hahahaahaha, hur nu det kommer att gå!!

God morgon!

Vaknade av att Cesser mjamade som fan! Minst 100 gånger på en minut. Så jag gick upp, förbannad, släppte ut katten och somnade om.
Nu är det dags för tvättstuga om 10 min. Jag är fan nervös över att det kommer gå helt åt helvete, särskilt med den där inloggningsgrejen innanför dörren.
Gah. Men sen så är det typiskt mig.
Sen hoppas jag får träffa min kära kusin idag. Det vore grädden på moset. Som alltid ;)
Nu måste jag bajsa.

Och så var kvällen kommen

Har haft en jättebra dag med goda vänner. Först simning med Veronica som höll på att drunkna hela tiden pga ständiga kallsupar. Du gör mig orolig, damen!!
Skönt att få simma av sig lite. Men jag känner att det inte riktigt tar på dom ställen som jag verkligen behöver, som axlarna och ryggen. Måste verkligen få sträcka ut. Kanske bara jag som inte simmar korrekt, who knows..
Efter det tog vi igen vår träning med kakor och saft. Häääärligt!
Efter att hon åkt hem satt jag och nördade med The Sims 3 som Micke fixat åt mig. Inte sååå händelserikt spel, men gosh vad man blir beroende! Man gör sina gubbar hur man vill, klär dom, fixar håret, sminkar dom, bestämmer hur dom ska vara, vilka mål dom ska ha, vad dom ska göra, bygger hus och inreder.
- Det där spelet är som att ha en klippdocka fast virtuellt, sa Micke när jag höll på att göra en gubbe.
Trodde han skulle tycka det var astråkigt, men han var med och spelade :P Fast roligast är det att spela själv tycker jag.
Kommer ihåg när jag och Fia var små, och vi satt jämt hemma hos henne och spelade The Sims (första versionen) hela nätterna! Och sen när The Sims 2 kom vart vi helt hysteriska hahaha!
Det är fan kul.
Efter det gick jag och träffade Jenni, passade på att handla en vinare till morgondagen då Emelie ska ha galajj.
Fast det vart ganska onödigt för jag fick en B.I.B av Jennis pappa gratis. Så nu står det två boxar i kylen. Haha, fast alltid nice att ha, eller hur?
Jag och Jenni satt som vanligt på hennes balkong och snackade skit. Sen vart det en del uttryck som " Ååh, nej! Men guud! Såg jag ut sådär!! Neeej fyfan! Hahaha!" När vi satt och tittade på gamla bilder på hennes dator.
Ja, tänk vad man sett ut genom tiderna.
Man hade en del fula perioder, och några snygga :P
Jaa, det var väl min dag i stort sett. Imorgon ska jag tvätta i tvättstugan för första gången. Hoppas det går bra. Kommer säkert ringa Micke i lätt panik. Men som tur är kommer han hem vid 10.30 så då får han hjälpa om det skulle bli nåt :P
Nu ska jag fortsätta på min gubbe i Sims och nörda tills jag blir trött.
Godnatt!

Heavy cross

Har precis städat och plockat undan lite i lägenheten. För er som inte vet så har jag redan flyttat in hos Micke!
Vi passade på samtidigt som brorsan flyttade i lördags och lånade hans lastbil (sparade minst 500 spänn så det vare värt).
Så nu är ALLA mina saker här.
Vi slängde Mickes 90-säng och skrivbord, som stod i vardagsrummet/vårat sovrum, och la ner min 160 madrass på golvet så länge. Ingen idé att hålla på att montera ihop den skiten så länge hans inneboende är kvar. Han kommer flytta ut den 1 sep.
Vi har massa flyttkartonger i förrådet plus tavlor och annat dylikt. Några står i hallen, och lite annat av mina saker ligger överallt i lägenheten. Skönt iaf att ha lite av min prägel här, haha!
Dom två dagarna vi höll på att flytta kändes allt bra, kul att få bo ihop. Men det gick ändå så snabbt, jag hade ju ställt in mig på den 25 augusti som flyttdatum. Så jag gick runt och kände mig lite konstig utan att riktigt kunna veta varför. Kände mig stressad.
Allting blir ju nytt, och man ställer om sig från att ha bott hemma med familjen till att bli sambo med sin kille!
Det är kul! Det här känns bara naturligt, för vi funkar bra ihop. Men det känns inte riktigt riktigt än. Tar ett tag att komma in i det hela.
Vi har suttit och diskuterat hur vi ska måla om, vad vi ska köpa hem för grejer. Diskuterat soffor och sånt. Vi åker och handlar tillsammans, lagar mat tillsammans (eller mest han som lagar, jag assisterar ;)).
Det har funkat bra dom här 6 dagarna. Hahaha! Vi får se efter 6 månader! Då kanske allt är ännu bättre!
Just nu sitter jag bara och segar och väntar på att tiden ska gå, väntar tills klockan blir tolv så ska jag och min enhörningskompanjon dra iväg och simma i Storvretshallen.
Skönt att ha det på 5 min avstånd!
Efter det drar jag med henne hit så hon får se hur vi bor, ta en kaka och kaffe och snacka skit!
Det är ju inte varje dag vi ses, inte som när vi båda bodde på Munkhättevägen.
The street, the street, the infinite street!!
Då sågs vi nästan varje dag, och det var sim 2-3 gånger i veckan. Vi var duktiga en gång i tiden ;).
Fast så är det med nästan alla vännerna nu förtiden. Man ses inte lika ofta som förr i tiden. Alla har ju fullt upp med sitt. Man skaffar sig sitt egna liv och har fullt sjå med det. Det positiva är att vi ändå har den där bra kontakten vi alltid har haft, det är bra vänner det och dom kommer man inte att förlora. Man kommer alltid finnas där för varandra.
Och senare ska jag träffa Yaniboy, det var ett tag sen med henne också! Uppdatera sig lite om varandras liv, snacka skit och äta en god middag :).
Itz gonna be nize!

Tisdag 3 augusti

Och jag sitter i soffan, i min framtida lägenhet, lyssnar på "Turistens klagan" och har kopp kaffe framför mig.
Emelie dyker upp snart, och då ska vi fortsätta vårt skitsnackande.
Älskling är nere i Amsterdam med sina kompisar och kommer hem på torsdag.
Här hemma har jag hållt på och packat och flyttat över kartonger. Skönt att ha hälften gjort :)
Var i Barkaby igår och fyndade ett par jeans för 99 kr och ett par bruna skinnconverse liknande skor för 300.
I'm pleeeazed.
Hela veckan ska jag stänga också, känns segt, men ändå helt okej. Har ju nära hem :)