Jaha

Jaha, vad händer nudå?
Just nu sitter jag uttråkad, själv, i Mickes soffa och lyssnar på "Englishman in New York".
Har precis tittat på film och jäst mig själv efter två bitar pizza.
Kanske blir en tidig kväll ikväll.
Jag och mamma var i Skärholmen, sen joina Fia. Jag gjorde av med mycket pengar. Suck. Lite småångest just nu. Även fast det var bra saker. Bh,ar och trosor, linnen och t-shirts, rakhyvlar och mascara, avfärgning till håret och färgning (det är koppar som gäller). Det braiga är ju att det är rea nästan överallt. Annars hade plånboken gråtit, och jag med för den delen.
GAH! Uttråkad, och inte trött. Och jag orkar inte kolla på film. Och jag orkar inte hålla på och rensa ur kartongerna där alla glas och sånt där nu. Det kan vi göra imorgon.
Det börjar bli mörkt nu. Solen skiner lite svagt rosa.

Torsdagsuppdatering

Det känns sååå bra!
Jag och Carina var över hos farmor och farfar och hämtade alla flyttlådor som stod där sen flytten från Munkhätte.
En massa glas, tallrikar, lakan, handdukar, matta, studentgrejer, kaffekokare, brödrost, barnböcker, nattduksbord.
Så nu står allt inkört i förrådet på Branta Backen.
Känns riktigt bra, och skönt att ha alla grejer tillbaka. Och att äntligen få användning av dom!
Nu är det bara grejerna här hemma som ska flyttas över, och det blir senare i augusti.
Igår var jag över till Fia och Olivia och hälsade på. Vi drack kaffe, lekte med Oliven och snackade skit. Senare kom Josse över och vi gjorde nåt som vi inte gjort på över 10 år.
Nämligen sätta på Spice Girls skivorna, radda upp sig bredvid varandra, och DANSA! Köra dom gamla klassiska dancemovsen man hittade på när man var liten.
Kände mig som 10 år igen och vi hade det skitkul. Även fast vi inte kom ihåg dansstegen så bra så improviserade vi lite och hoppade runt. Fast nu blev man mest svettig och trött.
Det var ju roligare när man var liten, fast vi hade det riktigt kul nu med. Det är ju inte varje dag man gör sånt där längre!
Man kommer på en dans till en låt, övar och övar. Och sen är det dags för uppvisning. Man tvingar familjen att sätta sig i vardagsrummet och titta på ens awsome dans som man har kommit på. YAY! Och så ska man såklart fixa en outfit som passar till karaktären.
Man lägger ner hela sin sjääääl i det där va.
Aeejj... Det var riktigt kul, och mycket skratt vart det :D Tack tjejer!
Imorgon kommer lönen, och det riktigt kliar i fingrarna efter att få gå och shoppa. Jag är så sugen efter en ny outfit! Så jag och Fia kommer bege oss mot Skärholmen imorgon. Woho!

Det är ju tisdag idag!

Så jag och Veronica drog och simmade i Storvreten. Woho! Fast vi simmade tydligen åt fel håll.. Man måste ju följa pilarna, annars blir det kollision.
BAH.
Jätteskönt att få sim-simma sig lite, och få lite enhörningstid med söta enhörning, mihi. <3
Vart lite planer om att dra ut och bärsa sig lite på lördag. Ser fram emot!
Efter simningen drog jag upp till min älskling som äntligen kommit hem från sitt arbete. Vart pusspuss på han och han visade stolt hur fint han hade gjort i förrådet. Vart så mycket finare och bättre nu, än förut då det var hur mycket skit som helst som låg överallt. Nu finns det mycket plats och allt är snyggt organiserat. Så nu är det bara att lägga in flyttkartongerna som vi ska hämta från farmor imorgon. Bra jobbat, Micke! 5 av 5 toast.
Sen var det dags för han att tvätta, och jag åkte hem eftersom lilla hunden är ensam hemma. Han fick en korv av mig för han är så söt. (Hunden alltså)
Om typ två timmar kommer älsklingen hit och då får vi mer tid tillsammans. Sen blir det jobb för han tors-lör.
Usch. Typiskt att han ska jobba så mycket sista veckan på min semester.. :(
ÖÖÖöööÖÖÖHHhhhhHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag ta mig en kaka och sitta och fisa lite.

Hamster?

Jag satte mig ner för att rensa bland mina smycken. Har hur mycket som helst som bara ligger huller om buller i lådor och askar. Smycken från typ HM som jag inte ens använder eller som är trasigt ligger bland fina äkta guldhalsband och fina examens/presentsmycken.
Så det var dags att få iordning på skiten. Känns skönt att få det organiserat. Lite ro i själen så att säga, haha.
Men det slutade inte där. När jag väl fixat smyckena och fixat dom i sina smyckesaskar och organiserat ner dom i en låda. Så fanns det en massa annat skit i en annan låda som jag rensade, och då blev det nästa låda, och nästa låda!
Jag har hur mycket gammalt som helst. Jag har sparat gamla presentkort från när jag fyllde 15, 18, 20, julkort, studentkort, gymnasiearbete, slutbetyg, urklipp från gamla tidningar om Guns N' Roses, random vykort som jag köpt för jag tyckte dom var fina, Spice Girls album som man samlade kort i, bokmärkesbok, utprintade bilder på Kurt Cobain och Gn'R och mina kompisar, räkningar (?!), gamla mobiler, gamla foton från när man var liten, teckningar som mina kusiner och småsyskon har ritat åt mig, smyckesaskar med ytterliggare massa smycken, värmeljushållare, biljetter från konserter, skolfotoalbums, ärvda prydnadssaker, en massa brev som man brevväxlat kompisar sinsemellan, gamla pianoböcker, nothäften för piano och gitarr, massa massa teckningar jag har ritat ända sen jag var 8 år fram till bara några år sen, etc etc.
Så där var det dags att få ordning. Men.. det var svårt. Jag har svårt att slänga sånt som man har en känsla till, nåt personligt som man själv eller någon annan gjort, och jag blir väldigt nostalgisk när jag ser tillbaka på gamla grejer. Så det vart mycket som jag sparade nu i alla fall, och lite jag slängde. Det är mycket av det där som är värt att spara. Tycker jag.
Fast det som vart slängt var ju såklart räkningarna, och presentkort och alla dom där urklippen och en del skolarbete som jag inte tycker är värt att behålla.
Undrar om Micke kommer tycka det är jobbigt när jag flyttar in med världens största bagage av bara nostalgi, haha! Men det får han fan ta. Jag kan inte slänga det där. Det där är en del av den jag var och den jag är. Punkt.

Komma igång. NU!

Nu fan måste jag komma igång. Det här går inte längre. Nu har det gått för långt. Gått för långt med svullande och soffsittande.
Jag sa inga sambokilon, och då ska jag fan inte få några innan vi ens flyttat ihop!
Ser redan nu hur låren börjar växa. Hur magen börjar växa. Hakan och armarna.. GAWD!
Känner mig som.. som... som en blob. Ser ut som,, en, blob.. Deg. Deg som väller ut överallt.
4 månader är en lång tid och jag har tappat alla mina muskler. All min energi. Med denna lön som kommer ska jag köpa ett nytt gymkort. Där med basta!
Det är ju kul att man säger att man ska bli beach -10 och lägger av tre månader innan och bara svullar istället. Det får nog bli vinter -10 istället ;).
HELL YEAH!!!!!! HOOO-HAAAA! (Kör olika spännis-positioner och kysser biceps)

Come what may


Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather
And stars may collide
But I love you until the end of time

Oh, come what may, come what may
I will love you, I will love you
Suddenly the world seems such a perfect place

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day



The greatest thing you will ever learn, is just to love, and to be loved in return.


Semester, dag 15.

Och fan vilken lökdag det har varit idag. Hade på mig mina Converse och det vart ju inte särskilt lyckat.. Plaskpöl i dojjornaaa!
Jag och morsan åkte bort mot Ekerö. Tog en sväng förbi gammelfarfar och gammelfarmors grav i Drottningholm. Och sen vidare bort mot mammas farbrors frus affär där som säljer glas, porslin och en massa annat smått och gott.
Massa fint hittade vi där, men det var främst för mormors skull vi åkte dit. Hon fyller nämligen år på lördag så vi köpte en liten present :).
Apropå lördag så är det dags för dop för lilla Oliven i Salems kyrka. Ska bli roligt :) Så imorgon åker jag och lillebror för att inhandla en doppresent.
Skönt nu när kvällen kommer då det blir svalt. Och man hör alla gräshoppor när man sitter på altanen och avnjuter en cigg. Lugn och ro. Nu känns det att jag har semester. Tar ju ett tag att varva ner och inse. Och nu har jag det. Fattas bara en utlandsresa ;). Fast... det spelar ju ingen roll nu direkt. Georgos och Elina är nere i Grekland nu och det är lika varmt här som där.
Nej nu ska jag fortsätta måla mina tånaglar vackert rosa ;)
PUSS!

Älskade älskling


Du får det att pirra i magen och grejer

Blueberrypancake = mums

Blåbärspannkaka med sirap is the shit. Titta bara så han njuter av mina pannkakor.

Semester, dag 6.

Nu är det kväller. Har precis haft fint besök från min fina vän Emelie. Suttit ute på altanen och druckit, ja, jag vet inte hur många koppar kaffe och snackat skit.
Sen vart det över till mor min för att skriva ut biljetterna för bussen till imorgon.
Och så har vi lagat kycklinggryta med currysås och ris, hyrde film och umgicks med Jocke och Emma.
Sen vart det även en tur till Micke för att släppa in katten och ge han mat.
Ikväll blir det till att lägga sig tidigt om jag ska orka upp i tid till imorgon. Blir att åka över till Micke innan tio, och släppa in honom eftersom jag har nycklarna. Och packa det sista inför vår lilla resa.
Skönt att få komma bort lite, och jag längtar efter att få träffa honom igen.

MAJ GAWD ITS FOCKIN HAWT!!!

Oh du härliga sol! Oh du härliga värme! Oh du härliga bränna!
Men jag håller sakta på att dö här i värmen. Altanen går knappt att vara på och det är så jäkla varmt inomhus. Vi har ingen AC, och jag har öppet överallt. Men det blåser ju knappt, så det blir inte det korsdrag jag är ute efter.
Nåja. Jag ska väl inte klaga! Jag föredrar det här framför isande kallt på vintern.

Semester, dag 5.

Och jag sitter här i det varma köket, pyamasen är fortfarande på. (Kom ihåg, semester.)
Diskmaskinen är igång, tvätten vart precis klar. Ska väl ta och dammsuga och få på mig kläder. Kanske cykla ner till ICA och köpa nåt kaffebröd. Farmor och farfar ska komma förbi på en fika idag. Fast jag har inte hört nåt från dom än :S.
Familjen är fortfarande i Barcelona. Deras plan landar på lördag klockan två. Så jag, Micke och Jocke ska försöka fylla ut matförrådet så gott det går tills dom kommer hem. Och köpa hem lite potatissallad och rostbiff som dom kan äta när dom kommer.
På onsdag åker jag och Micke iväg till Kristinehamn för att hälsa på mormor och morfar. Biljetterna är bokade och klara. Nu gäller det bara att hitta nåt ställe att skriva ut dom på. Jag hoppas han kan göra det på jobbet.
Ska bli skönt att få komma iväg lite. Deras landställe ligger också ganska avskiljt, så  vi kan gå runt och vandra i skogen, eller lägga oss på stranden som är vid Vänern.
Blir nog att åka in till staden där och titta lite.
Och jag får hålla tummarna att vi spelar Yatzy och äter en skål med flingor, mjölk och nyplockade blåbär som vi gjorde varje kväll när jag var där förut.

Semester, dag 4.

Och det var dags för första doppet idag!
Jag, Micke, Adde, Emelie och Jojje hoppade in i bilarna och begav oss mot Brosjön för sol och svalkande bad.
Och dom har verkligen rustat upp stället! En fin liten grön kiosk, volleybollplan, nya bryggor som också är handikappanpassade, en trätrappa ner till stranden (så man slipper halka i grusbacke som man gjort tidigare), och tre sorters grillar: en för fågel, en för fläsk och en för nötkött. Jättebra tycker jag att man tänker på det gentemot vissa religioner.
Hur som helst så var det asskönt att bada! Ett svalkande dopp efter att man legat och stekt och svettats i solen. Visst var det jättekallt i början när man klev i, men sen domnade kroppen bort och och det vart bara skönt, haha.
Efter en pizza på Benevento skiljdes vi åt och jag la mig på soffan och tuppade av. Man blir så jäkla trött och matt av den varma solen. Men det är skönt med eftermiddagstupplurer :P.
Igår var jättekul! Det var dags för den årliga CountryfestivalenLida. Jag, Micke, Jojje och Adde var först här hos mig och grillade och förade ute på altanen i den stekheta solen.
Efter det åkte vi till Emelie där det vart ännu mer förande och alla brudar kom dit. Älskar när alla samlas sådär. Committment ;).
Vart mycket prat och skratt.
Sen var det dags att bege sig mot "countrybussen". Och den turen kommer jag aldrig att glömma..
Jag och Micke sitter bredvid varandra och Jenni och Emelie sitter bakom oss. Vi garvar och sjunger och tar bilder på varandra.
Micke sitter och ylar på en låt som Hanky the Poo sjunger i "South Park".
- Yyyyyyl, yyyyyl!! ..... and Hanky the poo, he loves yoouuuuu! Sitter Micke och sjunger.
Och jag tittar på honom och ler och tänker, nej fan nu är det dags, jag kan inte dra ut på det längre.
- Aaahhhh, YYYYL,  Haaaanky theee POOOOO,, heee looooves yoouuuuuu!!!
- And I love you, säger jag och ler och tittar honom i ögonen. Det känns som om hjärtat ska hoppa ur bröstet på mig så hårt som det slår.
- Gör du verkligen det? säger Micke och ser mig ännu djupare i ögonen och får ett leende han inte kan hålla tillbaka.
- Ja, jag gör verkligen det. Jag har velat säga det länge.
- Men varför har du inte gjort det då?
- Jag borde ha gjort det, men jag är så jäkla feg..
- Men då. Om det är nåt så ska du ju säga det. För jag känner ju samma sak. Men jag vet, jag har själv så svårt för det där.
- Gör du det? Säg det då.
- Jag älskar dig.
Och vi ler mot varandra och kysser varandra.
- Jag blir helt varm inombords nu när jag tittar på dig, säger han. Jag blir det varje gång jag ser på dig. Särskilt när du sitter framför spegeln och gör dig iordning. Jag tycker om att se dig när du fixar dig, går fram och tillbaka och letar kläder, fixar håret..
- Va? Gör du? Men gud, du kan inte säga sådär. Titta hur jag blir, säger jag och kan verkligen inte hålla tillbaka tårarna. Och han torkar mina tårar.
Jenni och Emelie undrar hur det är eftersom jag sitter och gråter.
- Vi har precis sagt att vi älskar varandra!! säger vi med stora leenden.
Min älskling. Jag blir själv helt varm när jag tänker på honom. Det är så här det känns. Att älska någon.
Och jag ville gärna dela med mig av det. Kanske inte så märkvärdigt för andra. Men så stort för mig. Äntligen har jag vågat ta det steget och få han att veta att jag älskar honom. Jag älskar honom så mycket!!
När vi kom fram till Lida var vi såklart tvungna att säga till alla våra vänner och alla vi stötte på att vi precis sagt att vi älskar varandra. Det är stort för oss båda, eftersom både jag och Micke har svårt med det här med känslor och nu har vi gått ännu ett steg närmare varandra. Och båda har lyckats riva ner ytterligare en bricka från våra murar.
Vi alla satt på gräset, drack öl och snackade skit. Kastade pommes på varandra och hade det jävligt kul.
Jag träffade på en kär vän och gammal kollega till mig, Tobbe. Var hur underbart och roligt som helst att träffa han igen! Han är världens härligaste människa! Och han utmanade mig till att rida på den mekaniska tjuren efter att jag pikat han när han hade ridit den en gång.
Jag antog utmaningen, satte mig på tjuren i min korta jeanskjol och tänkte att herregud nu ser alla människor in mellan bena på mig, och det där jävla repet skärde ju såklart in och jag kände hur trosorna började överge sin annars så givna plats. Som tur var ramla jag av innan det hade blivit ännu mer pinsamt.
Klarade 23 sekunder! Efter mig var det Tobbes tur, som ramlade av efter 9 sekunder. Så jag vann! Äran ;).
Vid halv ett var det dags att bege sig mot bussen, och kvällen var mot sitt slut.
Tack alla för en underbart rolig kväll, utan er, ingen fest. Right? ;)
Nu sitter jag och bror min framför våra datorer och är väldigt sociala mot varandra. Dagens ungdomar..
Lite lätt uttråkade sådär. Pyamasen var på redan klockan 8. Men jag har inte tänkt gå och lägga mig än på ett tag. Är inte ett dugg trött efter den där eftermiddagstuppluren. Blir väl att plocka lite med disken och lite annat smått och gott. Eller om jag känner mig rätt, en massa slösurfande istället.

Tick tack

Jag är glad för snart ska jag träffa min babe för en picknick som han ordnat inne i stan.
Han är ju för gullig den där karln.
Och jag rev upp mitt brännsår alldeles nyss så det blöder som fan. Men det matchar klänningen iaf!
Det är riktigt jävla varmt ute. Altanen går knappt att gå på utan att man bränner sig på fotsulorna. Och tänk, imorgon kommer det bli ännu varmare!
GAWD!
Det är nog bäst att förbereda sig med en flaska iskallt vatten innan man går utanför dörren.
Sitter redan här med svettmustach. Som tur är syns inte det på bilden, moahha.
Want a kiss?
Fan, jag är riktigt uttråkad.
Om det är nånting som jag verkligen inte tycker om, så är det att vänta.
Så jag sitter här, ready to go, men jag måste vänta till typ kvart över fyra tills jag kan börja gå ner mot stationen.
Och jag har inget att göra.
Eller, jo.. Sängkläderna var klara i maskinen för typ en timme sen men jag orkar inte fixa....Gahhh..
Så jag sitter här, uttråkad i soffan, skriver ett inlägg om ingenting och dricker ett glas vitt med kalla isbitar i.
Hallå, jag är ju på semester. Då har man inga krav. Plus att ingen är hemma heller. Så det är fett soft.
Och nu ringde min karl, han var klar! Woho! No more waiting! Så jag kan lika gärna börja röra mig ner mot station och bli lite mer svettig. Tar typ en halvtimme att gå ner.
Eller, äh. jag tar bussen om en kvart istället.
Semester, hallå?
Ha det så bra mina pärlor. För det ska jag ha!!
<3

Semester, dag 2.

Fy fan vad det är värt med semester. Jag riktigt njuuuuter!
Igår var jag och träffade min vän Jenni, som jag inte har träffat på väldigt länge. Vi vandrade nere i centrum, köpte kulglass och hon följde med som smakråd när jag för en gångs skull skulle uppdatera min garderob lite.
Det vart en röd klänning med vita små prickar på, jättesöt och somrig, som jag tänkte ha på mig ikväll när Micke ska bjuda mig på picknick inne i stan :)
Det vart även en ljusblå jeanskjol och en mintgrön t-shirt med papegojor på, som jag tänkte dra på mig på Countryfestivalen imorgon. Det ska ju bli runt 30 grader imorgon, och jag har fan inga sommarkläder. Känns lite för varmt att gå med jeans. Så jag föredrar kortkort imorgon.
Vart även ett par bruna sandaler. Sommarskor, yaay! Nu behöver jag inte gå runt med mina kära slitna Converse och få fotjos.
Så jag är nöjd med mina små sommarköp :).
Sen drog vi hem till Jenni där det bjöds på kaffe och cigg på balkongen. Vart även en god sallad och efter det några glas vitt på balkongen. Sanna dök upp lite senare så satt vi tjejer där och catched up.
Var underbart att få träffa dom igen! Kändes som förr i  tiden, när vi alla bodde på Munkhätte och träffades stup i kvarten för kaffe och cigg på någon av våra balkonger och snackade skit eller frågade om råd ang. olika grejer. Men när det är vi tjejer blir det mest snack om killar och sex.
Idag när jag vaknade sken solen, så jag bestämde mig för att gå ut och sola på en röd filt. Men det varade inte så länge. Det kröp på benen och flugor surrade överallt. Och jag upptäckte massa spindlar och myror på min kropp. Så jag gav upp. Och inte vill jag ligga på altanen heller, för där verkligen kryllar det av spindlar.
Så det blir nog BUS senare eftersom jag inte kan jobba "au naturel" på brännan!
Nu tänkte jag tvätta lite sängkläder och snart blir det hopp in i duschen. Gawd, jag längtar till ikväll då jag får träffa min kära. Har inte sett han sen i onsdags.. :P

Sleepless

Har precis tittat klart på Babel som gick på tv4+. Riktigt bra film. Rätt dyster, och gjorde mig rätt låg. Men riktigt, riktigt bra. Den var vackert gjord, och bra skådespelare. Verklighetstrogen.
Så jag känner mig dystrare än vad jag gjorde innan. Jag saknar verkligen Micke. Det var bara timmar sen vi sågs sist, men jag saknar honom så.
Jag förstår inte hur jag kan känna såhär för någon. Jag har aldrig gjort det, och så bara hans blotta närvaro gör allt så enkelt för mig. Och när vi är ifrån varandra, då känns det verkligen i hjärtat.
Det är hans sätt, det han utstrålar, hur han är mot mig, det han får mig att känna. Jag utvecklas som person med honom. Och allting blir bara starkare och bättre med tiden.
Han har verkligen fångat mitt hjärta.
Så att vara utan honom, det rent ut sagt suger. Därför ska det bli så underbart att flytta ihop med honom. Visst så kommer vi vara ifrån varandra när han jobbar (3 dagar i sträck). Men, det blir på ett annat sätt. Kanske, jag vet ju inte än. Men vi är på gång att skapa en framtid med varandra, och jag kan inte tänka mig någon annan, eller bättre att göra det tillsammans med.
Kanske är bra att vara ifrån varandra lite också. För jag inser då också vilka starka känslor jag har för honom, hur jävla säker jag är på honom. Och jag vill aldrig göra något som sårar honom.
Det här inlägget som egentligen skulle vara ett inlägg, om ja, kanske inte direkt någonting särskilt, resulterade i ett inlägg om mina känslor för min karl. Min nya kärlek. Min riktiga kärlek.
Meningar som kanske kommer ut lite osammanhängande. Men det här är inte allt jag känner. Känner så mycket mer.
Du har mitt hjärta, babe.