Äntligen semester = fit?

WOHOOO! Välkommen o du härliga och så värda och efterlängtade semester! 25 lediga dagar från jobbet som bara ska spenderas på mig själv, min familj, min pojkvän och mina vänner. Gud vad härligt! Bara lata sig, sola, bada och göra små utflykter.
GOD! I'm so happy! Inget mer stress och dåligt humör. Lovely.
Och idag är sista dagen jag ska fetta mig. När jag skulle byta om på jobbet när jag slutat för dagen idag, så kollade jag på mig själv i spegeln och såg hur allting dallrade när jag drog av mig tröjan.
Oh my...
Så jag har bestämt, att idag är sista svullodagen för mig. Inget mer skräpmat, och jag måste börja träna igen.
Jag skäms när jag tänker på att det är 3 månader sen jag sist gick till gymmet. Det är inte så att jag har gått upp nånting (konstigt nog?), allt har bara blivit väldigt slappt. Och fettigt.
Usch. Fick beachångest. Ska fan köpa 30 gångers klippkort på gymmet. Micke ska också börja träna, har han sagt iaf. Jag ska fan se till att han gör det. Så kan han följa med mig, för han får så jävla lätt ont i kroppen så fort han rör sig.
Och jag sa till han igår, Fan om vi lägger på oss sambokilon! Jag ska se till att vi inte gör det. Skulle bara må dåligt då.
Och jag ser fram emot fredag :) Då ska jag och Micke klä oss fina och gå ut och äta middag inne i stan, och sen gå på Fotografiska där dom har ny utställning med fem olika fotografer.
Ska bli jättekul!
Och på lördag drar vi till countryfestivalen. Traditionsenligt ;) Ska också bli riktigt awsoooome!
Nej nu ska jag ta och svulla det sista här i min ensamhet. Sen blir det endast selleri. Hahaha, eller hur...



Whats the point?

JAG HATAR NÄR DOM HÄR JÄVLA TANKARNA KOMMER SMYGANDES. DET ÄR FRUSTRERANDE OCH TÄRANDE OCH GÖR ONT.




Ichy

Det kliar och rinner överallt. Allergitablett har inte hjälpt (har tagit 2, men hade nog varit ett vrak nu om jag inte tagit nåt över huvudtaget).
Sånt man får ta när man drar ut på landet! Men det har varit skojigt och trevligt. Lilla Oliven växer så det knakar.
Vilken tur man hade med vädret, var strålande sol och jättevarmt! Vi åt sill och potatis och matpajer och nubbe och jordgubbar och glass. Och dans runt midsommarstången (för första gången sen jag var 5). Det kändes rätt råfail för ingen kunde låtarna och danserna så värst bra. Sen vart man riktigt lökig av allt springande. Men det var kul! Man ska hålla i traditionerna, det är bara midsommar en gång om året! ;)
9 timmar på landet gör en rätt slut så det är skönt att vara hemma. Tänkte glo lite tv och ta mig en kvällsmacka innan läggdags. Sen blir det jobba hela dagen imorgon, 11-20. Efter det blir det hem till Micke, min framtida sambo.
Fan vad det ska klia i ögonen!!!



Glad midsommar allihopa!

Idag är det dags att dansa runt midsommarstången, äta sill och dricka nubbe, och bara ha det gött i trevligt sällskap.
Och jag är fint sommarklädd i en blommig klänning dagen till ära. Det är inte varje dag kan jag säga!
Så jag känner mig härligt somrig ;).
GLAD MIDSOMMAR PÅ ER! JAG HOPPAS NI KOMMER ATT FÅ EN TREVLIG OCH ROLIG DAG :)




Det ska jag ha!

God kväll!

Imorgon är det midsommar som sagt. Från att inte ha haft några planer alls, så blir det nu till att haka på till Torö med Fia, Olivia, Märta och Lasse och hälsa på resten av Fredriksson-klanen. Ska bli kul :) Fira midsommar hederligt på landet. Får hoppas att det inte blir traditionellt midsommarväder.

På lördag åker resten av familjen (pappa, Carina, Elina & Georgos) till Barcelona i två veckor med Georgos fotbollslag. Fotbollscup. Och hundfri blir man också, Dilo ska tillbringa dom två veckorna hos Carinas föräldrar.
Så det blir bara jag och brorsan kvar som ska ta hand om huset. Kommer blir jäkligt tomt. Och när man bor i ett stort hus, så blir det till och med läskigt. Särskilt när kvällen kommer och man ska gå och lägga sig och man hör ljud, iaf tror sig höra ljud överallt. Knarr och knak och fotsteg här och var. Förhoppningsvis så har jag Micke bredvid mig i sängen, men jag bävar inför när han ska jobba. Då blir han ju borta nätterna också. Så jag får hoppas på att Jocke håller sig hemma. Så man inte är helt solo i ett stort, mörkt hus. Hjärnspöken.

Om en vecka exakt börjar min semester. Ska bli så härligt! Jag längtar verkligen. 25 dagar välförtjänt semester.
Då ska det bli bad och sol, och förhoppningsvis små utflykter.
En resa till mormor och morfars landställe i Kristinehamn är planerad tillsammans med Micke. Det ska bli skönt att få komma iväg lite, och att äntligen få träffa mormor och morfar. Det blir ju inte så ofta, och dom håller nästan bara till där, särskilt nu under sommaren ;).
Och kul att Micke ska få se landstället och få träffa mormor och morfar.
Jag måste verkligen försöka sova nu. Men det är så svårt när man precis har kommit från jobbet. Slutade för en timme sen, och det tar runt två, tre timmar att varva ner. Ännu svårare nu när jag har druckit 5 koppar kaffe under dagen.
Nåja, det får ta sin tid. Inge kul att lägga sig när jag inte är trött, för då vrider och vänder jag bara på mig i tre timmar och blir frustrerad över att jag inte kan somna för det är det enda man tänker på. Sen när man väl tuppar till lite så tänker man YES NU SOMNAR JAG och så börjar adrenalinet att pumpa istället för att liksom gå ner. Och så håller det på. Och håller på..

Här ska ni få en bra låt att lyssna på:

Sen kväll

Kom hem för runt 45 min sen efter ett stängningspass. Har varit en väldigt skön och lugn arbetsdag med massa garv.
Kul att jobba med arbetskamrater som är lika flummiga som en själv ;P.
Och jag måste gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Är jättetrött men jag har fastnat framför datorn. Inte bra.
Sitter och tittar på massa grejer som jag vill ha och suktar mig själv till tusen! Inte bra, Johanna.
Okej. Jag ska gå och lägga mig. Men innan jag gör det vill jag rekommendera en låt till alla som jag tycker är jätteskön!
GODNATT!

Salt&Peppar

Hittade det här jättesöta salt&peppar-kitet på www.bluebox.se. Vill ha!

Vill ha

Canon EOS 500D+EF-S18-55 IS

15,1 megapixels CMOS-sensor
Perfekt för alla som vill skriva ut stora affischer eller beskära bilderna utan att tappa de detaljer som behövs. Canons 15,1 megapixels CMOS-sensor är enastående i svagt ljus och producerar bilder med otroligt lågt brus.

Inspelning av videoscener i Full HD
EOS 500D kombinerar exceptionella stillbildstagningar med möjligheten att spela in videosekvenser i Full HD (1080p). Om längre sekvenser behöver sparas på ett minneskort kan användarna också välja 720p eller VGA-upplösning. Med HDMI-anslutningen spelas sekvenser och bilder upp i High Definition på alla HDTV-apparater. 

Hög ISO i svagt ljus
När ljuset blir svagare hanterar EOS 500D ett ISO-omfång på upp till 3200 – som kan utökas upp till 12800 på ställen där man inte vill använda blixt. 

3,4 b/s med upp till 170 JPEG i serie
EOS 500D tar 3,4 bilder per sekund i kontinuerlig serie på upp till 170 JPEG-bilder (9 RAW). 

3,0” ClearView LCD-skärm med direktvisningsläge
Detaljkontrollera bilder och videosekvenser på en 3,0” ClearView LCD-skärm, som innehåller hela 920 000 punkter. Byt till direktvisningsläge och använd realtidsvisning när du vill fotografera från obekväma vinklar.

9-punkts AF-system
Autofokussystemet har hög precision och 9 autofokuspunkter. Autofokuspunkterna ligger utspridda i bildområdet för att bättre kunna ta hand om objekt som ligger utanför bildens mitt. För korrekt fokusering med objektiv med stor bländaröppning har den centrala autofokuspunkten en korssensor med hög känslighet, som passar objektiv med bländare f/2,8 eller större.

DIGIC 4
Canons processor DIGIC 4 arbetar med CMOS-sensorn för att leverera 14 bitars bildbehandling som ger jämna gråtoner och naturlig färgåtergivning. DIGIC 4 ligger också bakom den avancerade brusreduceringen när tagningar sker med höga ISO-hastigheter, plus starttider på bråkdelen av en sekund och bildvisning nästan omedelbart efter tagningen.

Integrerat rengöringssystem
Canons inbyggda dammförebyggande system skyddar bilderna mot damm på tre sätt: minskar dammbildning inuti kameran; rengör sensorn inuti kameran och kartlägger envisa dammkorn så att de kan tas bort med det medföljande programmet Digital Photo Professional.

Helt kompatibel med EF/EF-S och EX Speedlite
EOS 500D är kompatibel med samtliga Canons objektiv i serien EF och EF-S och blixtaggregat i serien Speedlite EX.
Filstorlek: 4752 x 3168
Filmsystem/lagringsmedia: SD, SDHC
Känslighet: Auto ISO 100-1600, ISO 100, 200, 40, 800, 1600, 3200, ISO expansion H1 (ISO 6400) eller H2 (ISO 12800)
Bildsensor: CMOS 22,3 x 14,9 mm, 1,6 x FOVcrop factor
Seriebilder: 3,6 bilder/sek upp till 170 JPEG eller 9 RAW
Display: 3"
Inbyggd blixt: Ja
Videosekvens: Ja
Ljudinspelning: Ja
Exponeringsmetod: Programautomatik + bländarautomatik + tidsautomatik + manuell
Slutartider: 30 - 1/4000s + bulb
Fokusering: Automatisk/manuell
Vitbalans: Automatisk/manuell
Blixtfunktioner: Beror på val av blixt
Sökare: Optisk
Batterityp: LP-E5 Li-Ion
Gränssnitt: USB 2.0 Hi-Speed, video-ut, HDMI, nätdel, fjärrkontroll E3-kontakt
Medföljande tillbehör: Uppladdningsbart batteri (LP-E5), laddare, rem, videokabel, usb-kabel.
Färg: Svart
Mått (BxHxD): 129 x 98 x 62 mm
Vikt: 480g exkl batteri
Är så grymt sugen på att skaffa mig en superduper kamera. Som den här! Canon EOS 500D. Tänk vilka awsome bilder man kan ta. Vill ha, vill ha, vill ha. NU!
Så mycket man vill ha..
Källa: www.kamerabild.se

Nu flyger fåglarna ur nästet

I augusti ska jag sluta ta upp utrymmet i denna mysiga källare och bli sambo med min kära Micke! Och jag längtar som fan.
Han längtar också, men jag tror mest efter att äntligen få en stor säng att sova i. Hmmm... :P
Jag är så glad att han tog upp det och frågade. Jag hade själv tänkt ett tag på att jag gärna skulle vilja bo med honom (såklart, eftersom jag vill vara med honom hela tiden). Så nu ska vi flytta ihop. Det känns så långt till augusti, just för att jag längtar. Men det kommer gå fort. Svooosch! Så står man där bland alla flyttlådor.
Ska bli skönt att få komma hemifrån. Sju månader har räckt gott och väl. Det bekväma med att bo hemma är att det alltid finns mat hemma, och man behöver inte tänka på att handla hem alla dom här grejerna som är ett måste, som t.ex. schampo, diskmedel, tvättmedel, toapapper etc.
Och jag längtar efter att få inreda!! Köpa massa små roliga grejer, snygga grejer. Mååååla, köpa gardiner och blommor och allt sånt där. Det riktigt kliar i fingarna. Och att få göra allt det med Micke gör det hela så mycket roligare. Bara att få flytta ihop med honom. Och att han verkligen vill flytta ihop med mig, vara med mig, gör mig helt varm och glad inombords. Han är det bästa som har hänt mig på länge. Två kufar som vill skapa en underbar framtid tillsammans.
Joakim ska förmodligen också flyga ur nästet inom en snar framtid. Han har budat på en lägenhet i Rönninge. Den är jättefin och jag hoppas han får den. Kanske dags för han att också bli sambo? ;)
Nu är vi på gång, jag och brorsan. När jag tänker på att vi inte kommer bo tillsammans längre blir jag lite ledsen faktiskt. Vi har alltid varit tillsammans han och jag. Genom dåliga och bra tider och vi känner varandra utan och innan.  Nu har vi inte umgåtts så mycket på senaste eftersom vi båda är borta mycket hos våra respektive, så det borde ju inte kännas så ledsamt. Men det gör ju det ändå. Vi har ju alltid varit vid varandras sidor. Kommer ju inte sluta nu för det, men det kommer inte bli samma sak längre. Jag hoppas iaf att vi kommer fortsätta ha lika bra relation/kommunikation som vi har nu senare.
Lilla lillebror :)

Onsdag, ny dag!

Skönt att dagarna går fort framåt. Vill ha min semester fort som möjligt. Sen kan dagarna börja gå sakta, saaakta.
Sen kan dom börja  gå fort igen, för jag längtar till augusti. Blir en del förändringar som sker då. Och jag ser fram emot det så mycket! Vill egentligen att det ska ske nu, men, augusti blir bra :).
Baby baby baby..
Ikväll blir det fest här hemma! Som jag inte får vara med på. Men jag är inte ledsen för det. Det är Georgos och hans klasskamrater som ska grilla och dricka läsk. Typ som en lite festligare avslutning. Dom slutar nian och sen är det dags för gymnasiet.
Ack, ja. Den tiden. Jag tyckte jag var så stor när jag skulle börja gymnasiet. Och jag tycker Jogge är så liten. Han vet ingenting. Allting är så nytt.
Tider, tider. Det är sex år sen jag började gymnasiet. SEX ÅR! Mycket som förändras under sex år. En själv till att börja med. Nya människor man träffar, dumma saker man gör, testa på massa nytt. Ja, man utvecklas riktigt mycket under gymnasiet. Jag gjorde det. Blev mycket säkrare på mig själv. Fick en bättre klass till att börja med. Hade det inte så bekvämt i mellan- och högstadiet.
Nu är det tre år sen jag tog studenten. Och jag har ändrats ganska så mycket under dom tre åren jag har jobbat på McDonalds.
Eller, ändrats och ändrats. Dom värderingar man har är inte detsamma. Då var det mer kompisar,festa, supa, träffa killar och bara röja.
Nu. Nu är det familjen, pojkvännen, att man har det bra, mår bra, vännerna. Allting är mer lugnt. Men, ändå mer stressigt, på insidan.
Svårt att förklara. Men man känner mer press på sig nu när man blir äldre. Man vill lyckas bättre. Och jag är riktigt bra på att jämföra mig med andra. Och känna mer press.
Så känns det iaf just. Vem vet om tre år?
Nu ska jag ta och fräscha upp mig, borsta sömnen ur munnen bland annat. Uäck. Gammal disktrasa, någon?
Sen blir det jobba till halv elva. Jag hoppas innerligt att magkrampen håller sig borta. Jag orkar verkligen inte. Det kändes som att magen växte var femte minut.
Efter det blir det hem till min käresta! Yay <3

Blä

Blä på magen och blä på huvet. Ont i magen för att jag säkert ska ha mens snart, och ont i huvet för jag inte druckit nåt kaffe idag och jag har inte druckit det för jag får ont i magen. 
Så jag har gått runt som en gravid zombie. Typ. I do feel like one!!
Idag fick jag mig en liten överraskning på rasten. Fia var på Willys så hon kom förbi och tittade på när jag svullade (blir alltid så när jag ska ha mens, jag skyller på det iaf).
Det var roligt att få se henne! Är inte varje dag direkt. Lite uppdatering ;) We have to see each other on sunday. Right?
Nej, fyfan vad jag känner mig lame. Jag är helt slutkörd!! Nu skiter jag i det här.

Söndag

Och ett jobbpass avklarat. Skönt att komma hem. Och jag längtar som fan till semestern. Känner det redan nu. Bara för att jag ska ha semester snart så har slappheten redan börjat komma och man har inte direkt stor lust att gå till jobbet.
Fan vad jag ska njuta av min semester.
Nu sitter jag här i min säng som vanligt när jag sitter vid datorn. Mjukisbrallorna är på, Final Fantasy-tröjan likaså och såklart skivan från Distant World I Final Fantasy på högsta volym i cd-spelaren.
Snart ska jag hem till min käresta och löka i hans soffa. Thats what Löksöndagar is for. Och pussa lite på han såklart.
PUUUUUSSSSS!!!!



Distant Worlds

Underbart. Mäktigt. Helt jävla fantastiskt.










Mycket folk var det. Mest nördar med stripigt hår och FF-tröjor och lökar under armarna. En del hade klätt ut sig till olika figuer från spelen. Det coolaste var ju att Noubuo Oeumatso (mannen som gjort all legendarisk musik till FF-spelen) satt i publiken med sin oranga bandana och grått hår och glasögon. Folk vart helt galna när dom fick reda på det. Men det var häftigt. Sen så var folket från Square Enix också där i publiken.
Mot slutet så kom Noubuo upp på scenen, tog emot blommor, och sen ställde han sig längst bak med kören och sjöng med till One Winged Angel.
Det bästa måste vara när sångerskan Jenny Abramsson sjöng två låtar. Och med mitt minne kommer jag fan inte ihåg vad dom heter. Men, känslan jag fick av hennes röst och melodin var otrolig! Jag glömde till och med att jag satt i Konserthuset.





Det var så bra! Det enda dåliga, som jag upptäckte nu... Är att ingen av mina videofiler fördes över. Och nu har jag redan raderat allt från mobilen för jag hade runt 1000 bilder och ville rensa.
Så jag får inte njuta och längta tillbaka med dom där jäkla videofilerna. För dom är borta!
Okej, okej.. Jag har åtminstone minnet. (Som är som en guldfisks.) Suck. Inte mycket jag kan göra nu!
Jag köpte iaf en t-shirt!!! Och en CD!!! Men alltså, den där kön i Konserthuset där man fick köpa massa grejer, var fan inte att leka med. I halvtimmespausen så vart det världens längsta kö med folk som skulle köpa. Och mot slutet så stod väl praktiskt taget alla jävlar som varit på föreställningen. Som tur var sprang Denise i förväg och jag haltade efter, så vi kom rätt långt fram (tog bara en halvtimme).
En läxa jag lärde mig igår. Som jag egentligen lärde mig för några år sen. Är att inte använda:
Mina fötter blev röda, svullna och jag kunde fan inte gå. Det kändes som om att det brann under fotsulorna.
När jag för en gångs skull vill göra mig lite extra fin. Nej, då ska det göra ont och jag ska känna att jag går som ett mongo (så farligt gick jag faktiskt inte, men det gick inte fort, ajaj). Plus att jag var nära att rasa ihop varje gång vi skulle resa oss upp under föreställningen.
Hädanefter är det bara Converse som gäller. My dear Converse. Sorry I decived you yesterday.

12 juni 2010

Ikväll var jag på Distant Worlds II Final Fantasy tillsammans med Denise.
Jag var jätte excited! Och det var såååå mäktigt!! OH GOD!!!
Så här excited var jag när jag äntligen fick plocka fram mina kära biljetter. Så klart kommer jag skriva mer om hur kvällen var, men inte denna kväll/natt. Dags att sova, jag har en dag med jobb att se fram emot!

!!!

Alldeles strax ska jag hem till min båjfränd. Vi har sett tre timmar på fyra dagar. Och dom där tre timmarna gav mig inte lika mycket av det som jag ville ha. Ville verkligen inte gå ifrån honom. Stod i dörren och försökte dra ut på det hela. Massa massa pussar och sen var det ett, okej... Och jag slet mig från honom och vandrade till jobbet.
Det är ju svårt att slita sig från detta vackra nylle. Eller hur?
Det braiga är ju att han tycker jag så fin precis som jag är. Eller? Hahaha!

Burn motherfucker

Häromdan, i tisdags, så var jag på jobbet. Helt plötsligt så ser vi enorma mängder svart rök som väller över skogen från Storvreten. Gäster som kom förbi sa att idrottshuset där uppe stod i lågor.
Tydligen så hade det börjat brinna i ett av omklädningsrummen.
Såklart bestämde jag och Micke oss för att gå förbi där dagen efter och brandkåren höll fortfarande på att släcka elden. När vi närmade oss skolan gick det knappt att andas. Luften var fortfarande täck av massa rök och aska, och jag gick runt och hostade som en dåre.
Heeeelt förstört. Säkert nån jävel som ville vara cool inför sina kompisar
- Ööööhhh! Vi tänder eld på papperskorgen! Höhöhöh! Oj, jäkla shiiit, det brinner! Aaaahhh!! Kuuutaaa!!!

Teddybears

Såg att Teddybears spelar på Grönan på fredag. Skulle vara awsome att gå och se dom! Synd bara att man inte har cash till det.
Deras senaste låt är ju bara för jävla underbart bra!!!

Brunchrapporten

Faaaaaan. Mina allergitabletter är slut. Jag funkar inte utan dom. Det är bara snor och nysningar hela tiden. Massa papper. Snyyyyyyyyyyyyyyt! Ungefär var femte minut.
Jag hade en dröm inatt som fortfarande sitter i. Kommer inte ihåg riktigt vad jag drömde. Jag vet iaf att jag hade en beaglevalp som jag hittat på ett sjukhus. Sen befann jag mig på ett slott vid havet och sen skulle jag på ett mission där jag skulle klättra upp för en brant backe genom att ta tag i stora rötter som växte tvärs över backen.
Och känslan sitter i från drömmen. Ungefär som ett molande långt in i bröstet.
Kanske är för att jag vaknade för en timme sen.
Vaknade för en timme sen? Men, går hon inte i skolan?
Jooo.....
Men jag har gett upp. Det vart så jävla mycket strul med båda kurserna i början så jag hamnade efter. Och dom där kurserna är så intensiva. Så jag tappade lusten och motivationen direkt. Allt blev så jäkla jobbigt och stressande, och jag vart på så dåligt humör.
Inte för att det är bättre nu när jag gett upp.. Tänk vad bra för min självkänsla om jag fortfarande kämpat. Klarat det. Men jag tog den lätta vägen och sket i det.
Jag har inte ens berättat det för min familj, för jag inte vågar, för jag är rädd att jag kommer göra dom besvikna och dom kommer fråga mig varför jag har gett upp och massa sånt. Och då kommer jag må ännu sämre, för jag vet. Jag vet. Att jag borde ha kämpat. Och nu mår jag sämre än nånsin. Varför ger jag upp när det blir jobbigt?

Och Micke har jobbat sen igår morse, och kommer inte hem förrän imorgon. Jag hatar när han jobbar så där länge. Jag saknar han så mycket. Jag har vant mig så vid hans sällskap och sen så är man utan honom i tre dagar.
Förut när jag var singel förstod jag mig inte på dom som var så jäkla kärlekskranka och dom saknade varandra efter fem minuter när dom varit ifrån varandra.
Pfft, men snälla? Klarar dom sig inte själva eller?
Hmm, yeah well.. Nu förstår jag vad dom pratar om när jag själv har ett förhållande och är kär.
Jag vill ständigt ha Micke i min närhet, för han får mig att må bra. Allting blir så mycket starkare, färggladare när jag är med honom. Han är precis det jag har saknat under en lång tid. Den där pusselbiten som jag aldrig hittade.
Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är att han är min och jag är hans.
Tänk hur livet kan te sig ibland. När vi träffades för 3 år sen, kunde jag aldrig ana att det skulle bli vi två en vacker dag.

18:36 Mån 7/6-2010

Jag sitter här i min säng med benen i kors och luktar bajs. Snart är det dags för svarta köttbullar och kokt potatis som lillebror har fullt sjå med.
Pappa hamrar på som fan på väggen. (Det ska upp nya fönster och altandörr, 50 papp allt som allt. Billigt det där med att renovera.)
Jag och Fia åkte en sväng till Södertälje idag. Behövde verkligen köpa nya BH:ar. Jag har 3 stycken som jag har använt fram till nu. En är vit, men ena bygeln har lossnat från ena "booben" så den är typ slapp, så när jag har på mig den ser det ut som om mina tuttar har olika former. Den andra är svart spets, men har blivit aaaaaalldeles för stor, om jag har något urringat och böjer mig fram så blir det största glipan så man ser booben (OH NO). Den tredje är en Hello Kitty-bh, som har jättestora runda kupor och bh-banden går inte att dra åt som dom ramlar ner på armarna hela tiden. Jätteirriterande.
Så nu, har jag äntligen, två nya bh'n. I rätt storlek. (Mindre storlek), men dom passar perfekt!
"Har du fikon?"
En grej jag hatar med att testa bh, är när man råkar ta fel modell, eller en storlek mindre, så att fläsket på sidorna (ni vet där under armhålorna) står ut. Jävligt sexigt eller hur?
Gå runt med två stora bullar under armarna som är större än själva boobsen. Nej fy för det.
Så får man stå och försöka trycka och peta in fläsket i bh'n så det inte syns.
Nu har jag fått i mig ett gott mål mat, tillsammans med familjen. Nu ska jag in i duschen och bli ren och fräsh. Peela kroppen, lägga ansiktsmask, vaxa benen och BUS:a lite så man får lite färg. Har varit alldeles för dålig på att vara ute i solen nu dom senaste dagarna.
Skulle vara skönt att gå och träna också, var ju typ 2 månader sen sist. Ska höra om farsan ska ner dit. Eller, nja.. Jag orkar fan inte. Jag får gå runt med mina bullar under armarna ett tag till.

Sugarskulls

Jag är så sjukt sugen på att skaffa mig en ny tatuering! Är väldigt inne på spåret av att göra en sugarskull, riktigt jävla snygga. Då vill jag ha den på insidan av armen. Döskallar är awsome. Och jag älskar när det är färgglatt.
Då passar en sugarskull perfekt!
Det här är några av bilderna som inspirerats av. Dösnygga, eller hur?
Funderar på om man ska blanda ihop denna stil med Alfonso Mucha's konst.

Den här bilden har jag verkligen fastnat för. Och den skulle bli grym som tatuering på överarmen. Perfekt form.
Ska testa att blanda dom två stilarna. Göra det till något eget och mer med min touch.
Jag skulle aldrig kunna ta en bild rakt av och tatuera. Då blir det ju inget särskilt.
Nej, det ska vara en del av mig själv, min stil och personlighet.
Vi får se hur det går att blanda dom här stilarna. Det är ju bara en idé. Annars får jag prova något annat!

Gomurron gomurron!!

Vaknade inte alls på ett bra humör idag. Fråga mig inte varför. Kan vara för att jag somnade så sent inatt också.
Och det värsta jag vet när jag vaknar på dåligt humör, är när alla andra är på så stråååålande humör!
När jag går upp och ska göra mig frukost står Carina där, hurtig med vattenflaska och ska dra ut med hunden.
- Godmorgon solstråle!! Hur är deeeet? Sovit gott??
- Ja, hej.. godmorgon... jo.. bra.. (Låt mig va)
Sen känner jag mig så stressad också. Och jag gör det ännu bättre genom att sitta framför datorn. Jag kan vara så effektiv ibland!
Nej nu får jag skärpa mig. In i duschen och sen ska jag möta upp pojkvännen och vi ska åka och fira enhörningen Veronica som fyller 23 idag! :) Det kommer säkerligen att göra mig på bra humör!
Senare ska jag nog följa med Chrille, Fia och Olivia in till stan. Det var tydligen nånting som hette Stockholms dagen (om jag inte misstar mig). Skulle vara kul att komma från Tumba lite. Och att få umgås med några pärlor :).

Hurra hurra hurra

Jag tror visst att en viss enhörning fyller år idag!!
Grattis lilla tösen (eller ska jag säga tanten?) på 23-årsdagen!
Se till att utnyttja din dag till fullo!

Are you a wizard?

Ligger här i min säng. Plugget ligger bredvid. Vill att jag ska läsa, skriva, plugga. Men jag har tappat lusten. Varför?
Varför nu? Varför nu när jag precis, precis har börjat skolan?
Jag har varken lust eller intresset kvar längre. Det känns bara jobbigt. Jag vill verkligen inte plugga just nu.
Jag försöker intala mig själv att det här är för min skull. Att det är bra att ha det här gjort, särskilt om jag vill plugga vidare i framtiden.
Dom här kurserna är så jäkla intensiva. Trodde inte att det skulle vara så här mycket, på en gång. Så det tar ju extra på en, särskilt när jag jobbar samtidigt och ska göra klart handledarutbildningen till sista juni.
GAH.
Jag har lust att bara skita i plugget just nu.
Inuti har jag en liten sexåring som skriker: JAG VILL INTE! JAG VILL INTE! JAG VILL INTEEEEEEEEAAAHHHHGHDKSJKGDJGASHF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Önskar att jag hade en trollkarl som kunde göra att jag fick lusten tillbaka, eller ännu bättre, göra så att jag har alla uppgifterna klara och att matten gick som en dans.
Måste göra mig iordning för ett stängningspass ikväll också. Det har jag inte heller någon lust med. Jag har inte lust med några måsten alls nuförtiden.
Jag vill bara vara. Bara vara för mig själv. Pyssla med lite onödiga grejer som inte är måsten. Sitta och snacka skit med vänner. Äta en glass i solen. Åka på utflykter. Kramas med Micke. Slösurfa en hel dag och bara äta kakor. Rita. Måla naglarna. Leka med hunden. Dricka bärs på en uteservering i goda vänners lag. Plocka blommor som man gjorde när man var liten. Cykla. Baka pajer och roliga, färgglada cupcakes.
Ja, ni fattar. Sånt som gör en glad och sätter guldkant på tillvaron.
Nu måste jag göra mig iordning för jobbet.
JAG VILL INTE! JAG VILL INTE! JAG VILL INTEEEEAHAHAHHGLFÖLDGKJFHSJKGHKSJDHFJHFAHJ!!!!!!!!!!!!!!!!