GLAD

FÖR ATT DET GÅR!!

Det är konstigt...

.. hur tomt det kan kännas när man skiljs åt. Men jag känner mig ändå så hel.
Det är som om jag har nånting stort och mjukt och lurvigt och varmt innanför bröstet.

<3



I'll help you carry the load
I'll carry you in my arms
The kiss of the snow
The crescent moon above us
Our blood is cold
And we're alone
But I'm alone with you


Lyft på röven!!

Imorgon ska jag till Komvux här i Tumba.
Jag ska försöka ta tag i mitt liv nu.
Är inne på spåret att bli marinbiolog. Men fan vad jag måste plugga upp mina gymnasieämnen då: Ma D, Fy B, Ke B, Bi B...
Det gäller att ha en stark drivkraft. Jag hoppas jag får det i sinom tid. Jag tänker inte jobba hela mitt liv på McDonalds, det är då ett som är säkert! (Gäller bara att tänka så, så lyfter jag snabbt på röven.)
Jag är så jävla glad att jag har underbara människor runt mig som pushar på.

Men.. Jag är ändå inte 100 på om det är just det jag vill göra. Jag vill ändå hålla på med konst, design, smink, tatueringar, saker som man kan uttrycka sig igenom. Men, det är sånt som man kanske inte klarar sig alltför bra på senare i livet heller...

Klurigt, klurigt.
Jag hoppas att det klarnar lite efter imorgon.

Never



En påminnelse till mig själv:
Sänk aldrig garden. Det förstör mig så mycket.



Friday, I'm in love!

Min helg började igår kl 17. Hääärliga tider! Idag var det upp tidigt. Det är så skönt att vara uppe tidigt. Man har mer tid på sig, och den där tiden mellan 9-11 är typ som ens "egen tid". Man kan sitta och slappa, utan att få ångest.

Ska över till Fia om en liten stund, och ikväll ska vi, mamma och faster till Torekällberget och äta middag på deras resturang. Det ska bli jättekul och jag ser fram emot det så mycket. Vi har ju aldrig gjort någonting tillsammans vi fyra. Jo, när vi var små, men det var ju typ 15 år sen.

Det är någon som snackar danska på tv just nu. DÄNSKE!!! Det är ett riktigt fult språk. Och jag har lust att slå nån på käften. PAOW! När man bara lyssnar på danska hör man ingenting, absolut ingenting.
Bara: ouuähhhouohhähäähäh! Jävla grötkäft.
Men det för också genast över tankarna till någonting riktigt roligt som ligger mig varmt om hjärtat:

Bestefar og jeeeeeg



Nu skiter jag i det här! Det är fredag, imorgon är det lördag! Och allt är så jäkla bra!! Förutom för-PMS. Woho!!!

Hej

Inatt drömde jag att jag kunde flyga. Det är den bästa drömmen och bästa känslan! Det var awsome! Men ingen var särskilt imponerad.

Poobear

Idag verkar alla ha varit på dåligt humör i familjen. Nåt på g kanske? Lite sura, lite griniga, mycket att stå i. Och jag har svullat som fan idag. En dålig vana jag har när jag är grinig och stressad. Cheese och pommes och bea och QP och cola och kakor och semla. USCH! Man får ju ångest! Så imorgon blir det till att pressa på gymmet!
Och ikväll när jag kom hem låg Dilo i hallen och skulle fram och pussa och vara sååå gullig, han brukar inte vara så gullig mot mig så värst mycket.
- Pussa inte Dilo!! skriker Elina.
- Men.. Det har jag redan gjort? Varför skulle jag inte?
- Han har ätit tre bajskorvar idag!!!!
- ....

Snacka om att jag bokstavligt talat tvättade munnen med tvål. Jag tror inte den där jycken tycker om mig så värst mycket.. Han skulle såklart upp i mitt ansikte igen när jag satt i soffan.
Häääär! Baaaaajs! Du ska få baaaajs i ditt ansikte din bitch! BAAAAAAAJS IN YOUR FAAAAAACE!!!!

Jag tror jag måste gå och lägga mig.

Lilla baby "alien"






Snart är du här och vi längtar så!!
<3


Puss på er

Oj, fan vad jag är dålig på det här med att blogga. Fast det blir ju så när man inte känner sig inspirerad till att skriva.
Så fort bloggrutan kommer upp så blir det helt tomt i hjärnan, även om den går på högvarv annars.
Jävla blogg. Bajsblogg.

Igår var det ju alla <3-dag. Märktes inte av alls. Den är en ganska så onödig dag tycker jag. Visst, en fin tanke, gullig sådär. Men, njaa.. Jag fick iaf en liten tavla av pappa med ett hjärta på och texten "What comes from the heart goes to the heart".  Det var gulligt av honom :).
Annars så låg jag hela dagen i mjukisbyxor med ett stort hål i grenen och världens största huvtröja med luvan dragen över ansiktet i soffan och rörde inte ett finger. Förutom när jag var tvungen att gå till Benevento för att äta min bakispizza med massa cola.
Fyfan vad jag svullar när jag är bakis. Äter konstant! Det var pizza, cola, mackor, kakor, kött med potatis och bearnese, mer mackor och mer kakor och oboy. Mums.
Om man mår sämst dagen efter så är det ett tecken på att kvällen innan var riktigt lyckad. Och det var den!! Hade skitkul med alla mina bruds, och så klart Harry B. Vi dansade i princip hela kvällen. Blir väl lätt så när man inte har något bord, haha.

Tack Jenni, Sanna, Veronica, Jannike och Emelie. Ni är guld värda. Eller, ni är ovärdeliga. Ni är världens skönaste, underbaraste, roligaste, knäppaste och mest speciella brudar. Jag älskar er och är så glad att ha er som mina vänner <3. In all sorts of weather, så vet jag att ni alltid finns där, och jag är där för er.
Och Fia. Du är min no: 1 star och det har du alltid varit. Vi har en historia som rymmer 20 böcker, om inte mer!
Vi är så väldigt lika, och vi lyckas ändå komplettera varandra. Vi har ett sånt starkt band som jag vet aldrig kommer gå sönder.
Och när jag tänker på framtiden, på lilltjejen som snart kommer sitter jag med ett stort leende på läpparna. Jag är så glad, och du och Chrille kommer bli såna bra föräldrar! Men jag kan inte låta bli att samtidigt vara rädd och nervös, även om jag inte behöver vara det. Du är min bästa vän och det här är så nytt, så stort! Och jag blir varm i hela hjärtat när jag tänker på dig. På henne. Du vet att jag finns vid din sida till 110%, för det är där jag vill vara.

En liten kärleksförklaring till mina vänner. Det kan man aldrig göra för sällan ;).

Och nu är det dags att ta sig i kragen för att bege sig mot centrum och senare: THE GYM. Biffbiffbiffbiff. Muahaha.

Nu är det måndag igen!

Ram-ra-a-a-aaa, rama-a-a-aaa, Gaga o'lalaa, want your bad romance.

Hemkommen från en kryssning med underbara och älskade enhörningar! Vi sjöng karaoke, drack massa drinkar och dansade hela natten lång med fulla finnar (iaf jag och Emelie). Och det blev en del vändor till Tax Free. Massa suklaaaaa!! Och en massa, massa asgarv :D Ja, mina vänner. Det vart en väldig lyckad resa, just tack vare rätt resesällskap.
Tyvärr har inte jag några bilder, för jag hade inte med mig någon kamera som vanligt. Just för att sladden är borta och då känns ju det ganska onödigt! Men mina vänner har massa massa massa. hii

Ska dra och jobba om en timme och 45 min. Har en ganska så stor känsla av "Jag vill inte" och en ganska stor känsla av "Ligga hemma och kolla på film och äta massa PEZ". Ni vet, pez, det där godiset som man sätter i en figur och så öppnar man huvudet och ut ploppar en sån där suggodis. Det är mina favoriter. PEZ och såna där lösgodis-sockerbitar. MMMMM SÅ GOTT!
Har inte varit och tränat på en hel vecka. Och det märks redan! Har blivit mjuk överallt. Hahah. Får ta och gå ner nu i veckan när jag är ledig. Så man blir lite bitig. Sockerbitig. Hmmmhihiihhhhooho.

Imorgon får jag äntligen träffa min älskade. Eller, rättare sagt, mina älskade. The sexy mama and the little alien. Blir en heldag tillsammans och matlagning står på listan. Vad det blir för gott får vi se imorgon. Slår vad om att det blir kött, med potatis och bea. Mums.
Ååh, jag saknar henne så! Jag hatar att vi aldrig ses nuförtiden. Nästan aldrig, iaf. Bu to that.

På lördag är det opera som gäller tillsammans med lilla mormor. "Barberaren i Sevilla". Ska bli riktigt coolt att gå på opera. Första gången, sen är jag ingen operavirgin anymore, yayy.

Nej, om man ska ta och hoppa in i en dusch och få av sig all kryssninglukt (som typ, fylla och rök och svett, jag orkade verkligen inte igår) och borsta tänderna. Sitter nästan och spyr när jag känner dunsterna av min egen andedräkt. Om man kanske ska gå och terra brorsan lite, moahaha.