Förlamad

Nu jag kommit hem och bara satt mig i soffan så känner jag hur jag blir helt förlamad i hela kroppen. Jag kommer sova gott inatt.
Ska träffa Toni ikväll också. Glo nån film som man kan somna till :). Håller fan på å somnar nu.. fett segt inlägg, jag pallar inte... ZzzzZzzzZZZ

Trött

Astrött!! Helt slut! Varför? Jag har kunnat jobba dubbelpass förut utan att ha blivit så här trött. Men kanske för att ungarna idag var fuuuulla av energi och det var stört mycket folk på McDonalds idag. Jag var så trött att jag nästan började gråta när en arg gubbe kom in och började klaga och skrika. Hahaha, herregud.. Kan ju också va för att jag inte kunde somna inatt heller, eller för att jag käkat dåligt. Som vanligt! Plus mycket tankar som snurrar runt och ger mig huvudvärk och gör mig på dåligt humör. Pms?
Och alltid dessa nojiga tankar och känslor och magkänsla som jag önskade vore fel men som jag egentligen innerst inne inte tror är det...Och jag hatar att jag inte tar tag i det. Det är som vanligt, jag intalar mig själv  att det egentligen inte är några som helst problem, för att jag inte vill det. Jag vill inte inse det. Så jävla typiskt att sopa alla problem under mattan för att man inte vill ta tag i skiten för det är för... för... ja vadå? ... Jobbigt? Känslomässigt? Man tror inte egentligen att det kan hända en själv? Man är för feg? Man är för jävla lat för att ta tag i skiten? Eller man har helt enkelt vant sig vid känslan av att vara låg?
"I miss the comfort in being sad" Som Cobain sjunger.
Ähh, fan vet jag. Jag har väl bara en dålig dag helt enkelt där allt suger. Det tråkiga är att dom kommer allt oftare nu än vad dom gjorde för några veckor sen..
Nu ska jag sova.

Home från work

Kom hem från jobbet för typ en halvtimme sen.. satt på möte två timmar och fick testa nya burgare. Fyfan vilka goda säger jag bara! Och dom kommer nästa vecka. Yayy! Då rekommenderar jag er att ta en sväng förbi Donken ;).

På söndag ska jag träffa Patrik. En gammal kompis som jag känt nu i... va fan blir det? Typ 5-6 år? Jag vet inte, men länge iaf! Haha :P Ska bli kul, inte träffat han på typ ett år nu, så vi ska väl dra å ta en fika nånstans inne i stan! Catch up lite.

Jaaaaaaaaaaaaadu... vad mer kan man skriva. Känner mig inte såå värst skrivarsugen just nu.. Är rätt så trött efter jobbet, och ska upp tidigt imorgon till dagiset. Så det blir nog sova alldeles strax!
Ajuste  fan, har ju tandläkaren på torsdag. Usch, har ett jävla hål som dom ska laga. Känns sådär lagom kul! Kommer få fett mycket bedövning, måste det annars så känner jag fan hur dom borrar och det ilar och gör ont som fan! Så kommer gå där med hängläpp och känna mig som en grottmänniska.

Tack för idag, Ha det bra. Peace out.

Aooowiiiii

Åååh jag är så glad så glad! Checkade mitt bankkonto.. Fuck yeah! Det lönar sig med två jobb kan jag säga!! :D Så nu kan jag andas ut och slippa leva som jag gjorde förra månaden, det vill säga på ingenting.

Ska dra till jobbet här alldeles strax, börjar om 40 min, måste hinna dricka mitt kaffe innan jag börjar!

Senare i veckan ska jag fixa burret hos Sanna. Har verkligen ledsnat, så nu ska det bli somrigt med blonda slingor och klippas till lite! Det e dejlig!
Jag, Fia och Helena ska också dra in och shoppa här nån gång i veckan. Får se när, jag jobbar 14-21 hela veckan så det kommer bli något stressigt om man skulle dra innan. Så förmodligen helgen!

Veronica kom på den superhärliga idéen att ha en rockgrillning här vid oss om några helger. Nice musik, shysst käk och härliga kompisar och så klart god bärs! Ser verkligen fram emot det! Hoppas bara hon och Victor hinner skaffa sig en grill innan dess! Annars får vi ta min gamla engångsgrill sen förra sommaren hahahah! Funkar ju hur bra som helst! Hrmm..
Så  det är nånting att se fram emot! Har inte grillat ett dugg i år. Skäms.

Nej, dags å sätta på sig ett par byxor och sticka till jobbet!!

Peace out my dear friends!

Heaven's on fire!

Igår var det utgång för mig och Veronica!
Först föra vi lite på Gröne Jägaren, sen vidare och tog en öl på Kellys, och där var det fan smockat med folk!! Så vi sket it och drog till Anchor. Där var det riktigt nice. Bra musik (GnR, Kiss, Pearl Jam), god öl, skönt folk och snyggt folk. Nu vet vi vart vi ska dra nästa gång ;D!
Sen ringde vi upp Fredde, Patrik och lite annat löst folk vi träffade på tåget och dom var på Temple Bar, så vi drog dit. Men när vi kom fram så var dom inte där, vi mötte bara en full skåning som stod och skrek "Malmoeeee Malmoeeee!!!" Så vi drog därifrån bort till Medis bort till Donken där dom satt, och då måste jag såklart fyllekäka. Måste ju orka med hemresan med den där jävla nattbussen som suger fet.. Men allt som allt så var det en riktigt nice kväll med en riktigt skön brud :D! Tack!

I fredags så var jag och shoppade loss. Reeeeeal nice! Det behövdes, men min plånbok blev inte glad.. Köpte en svart rutig klänning från New Yorker, vita solglasögon med döskallar på sidorna också därifrån, en blå jacka, glansiga leggings, askoola trosor och små hårnålar med rosor på från Topshop, en lång blå casual tröja från Gina, röda Converse, en lång vit t-shirt med tryck, en kort svart midjekjol, vitt linne med rosor på, läderarmband och halsband från JC... ehhmmm, det var nog det! Och så skaffade jag mig linser också, det var på tiden. Har inte haft det på en månad nu.

ÖÖHHHH!!!!! Vad ska man göra en dag som denna då? Typ ligga inne och vara allmänt seg efter gårdagen och tacka Gud för pollen? I love pollen! Pollen makes my day! Yayy! ... Fast det är inte så farligt som det brukar vara iaf. Asså shiiieeet, hjärnan känns som kolasås nu bara för det. Urrk.

Har du analklåda?

ÖÖÖÖHHHHHH!!!!!!!!

You learn

I recommend getting your heart trampled on to anyone
I recommend walking around naked in your living room
Swallow it down (what a jagged little pill)
It feels so good (swimming in your stomach)
Wait until the dust settles   

You live you learn
You love you learn
You cry you learn
You lose you learn
You bleed you learn
You scream you learn   

I recommend biting off more that you can chew to anyone
I certainly do
I recommend sticking your foot in your mouth at any time
Feel free
Throw it down (the caution blocks you from the wind)
Hold it up (to the rays)  
You wait and see when the smoke clears

You live you learn
You love you learn
You cry you learn
You lose you learn
You bleed you learn
You scream you learn  

Wear it out (the way a three-year-old would do)
Melt it down (you´re gonna have to eventually anyway)
The fire trucks are coming up around the bend

You live you learn
You love you learn
You cry you learn
You lose you learn
You bleed you learn
You scream you learn  

You grieve you learn  
You choke you learn
You laugh you learn
You choose you learn  
You pray you learn
You ask you learn
You live you learn

Have you ever..

Har en bra dag idag! Humöret är på topp och jag känner mig  sådär extra snygg. Alltid kul när man har såna dagar!
Lite rött läppstift på läpparna så ser man genast piggare ut. Jag har verkligen blivit en sucker för rött läppstift nuförtiden, det är sällan jag går ut utan det haha!
Sen så har man suttit ute på balkongen i den härliga vårsolen med den vanliga frukosten, kaffe och cigg.
Nu blir inte morsan glad men men, vad ska man göra när man inte är särskilt hungrig? Då blir detta alldeles perfa.

Igår fick man reda på en inte så glad nyhet, eller jaa.. det beror väl på hur man ser på hela situationen.. Men för henne var det inte särskilt kul.. Gumman, dina vänner finns här för dig! Älskar dig och ställer alltid upp. No matter what!

Skulle ha gått på möte på McDonalds idag, men det blev ju inte av. För såklart ska någon vara sjuk så jag måste jobba istället. Jag som sett fram emot att inte jobba. Men vad ska man göra. Man är ju shysst och ställer upp för sina comrads. Inte långt pass heller, 16-20. Hoppas det inte blir största rushen nu! Va fan, det är lågkonjuktur, var får folket pengarna ifrån?? Och vi har höjt priserna som fan nu. Det är ju dyrt på Donken! Gå å sup istället.

Ååååååååååå det finns en del saker jag måste reda ut också.. Är en del som inte står rätt till. Eller gör det det? Jag vet inte.. Orkar inte gå runt som ett fucking frågetecken iaf.. Det har jag gjort tillräckligt många gånger, flera gånger för mycket! Och jag klarar det inte längre.. Hjärtat orkar liksom inte. Är trött på att bygga upp murar, som sen äntligen rivs ner lite bit för bit. Men som jag sen bygger upp igen, och som blir svårare att riva ner. Jag orkar inte.

Nu ska jag inte sitta och glo här längre! Upp och shejka och sjunga för fulla muggar som en jävla jude och bara inte bry mig om nåt!! Peace out!

Duuude

Tröööött.. Varit fett mycket på jobbet idag. Fan rusch hela jävla dan.. folket slutade aldrig rulla in!! Som tur var så rullade det på rätt hyfsat iaf med mat å sånt.
Så nu sitter jag i min sköna fåtölj, med massa folk här som kollar på film. Orkar inte egentligen vara bland folk, men det får en iaf på andra tankar! Så det är skönt. Känner mig rätt låg. Usch..


Highway to hell!

Har precis duschat och lyssnar på Rockklassiker på högsta. Real nice. Orkar inte jobba om två timmar.. Känner mig rätt seg, men lär komma igång snart!
Fan vad april har gått segt, så jävla segt!! Längtar som fan till helgen, till pengarna.
Skulle egentligen ha fått en sminkning på Make up store, men den får jag skita i nu eftersom Georgos har sin konfirmation då. Känns lite tråkigt med tanke på att jag skulle fått gratis smink också! Men som sagt, familjen först och främst! Och sen på kvällen blir det rock med Veronica! Ser fram emot :D!
Igår möblerade jag om lite i rummet, blev mycket bättre än förut, much more space. Sängen tog ju upp fan halva rummet, nu kan man iaf gå där haha.
Dagiset ringde idag och undrade om jag kunde jobba, idag.. Kändes rätt segt att dom ringde samma dag som dom vill att man ska jobba. Hade ju lite annat inplanerat som jag skulle göra klart idag. Kan jobba där hela veckan men känns bättre om dom frågar en dag innan liksom. Så hon skulle höra av sig.
Måste kolla idag också om min semester har gått igenom.. hela juli. Gud var skönt att få vara långledig för en gångs skull. Så jag hoppas!!

Nej nu ska jag sätta på mig ansiktet! Hörs! Peace out.

Weird, jag pallar inte

Är det så här det ska vara eller? Fett jobbigt.. jag orkar inte. Allting känns så jävla weird.
Alla dessa tankar och känslor som bara flyger iväg.. Det är otroligt hur man själv kan överdriva allt själv. Vad ska man göra?

Yester-you, yester-me, yesterday.

Nej, nu ska vi inte vara såna! Det är fint väder och jag är hemma med min bror, som jag älskar över allt annat. Det är riktigt nice att vi kommit så mycket närmare varandra nu när vi bor ensamma tillsammans. Även fast vi är osams ganska mycket och han är den som ilskan kommer ut på så är han iaf bäst :P. Hope u know that bro!

Hade tänkt möblera om i mitt rum idag. Its nice with a change once in a while you know!

Nu har jag inga mer tider på dagiset för denna månad.. Känns lite tråkigt. Hoppas dom ringer! För jag tycker verkligen om att jobba med ungarna där! Och personalen är shysst också!
Det är verkligen roligt att se hur alla barn utvecklas, och hur olika alla är. Man får så mycket tillbaka från dom. Och jag har också utvecklats mycket genom mitt arbete där.
Is niiize.

Längtar till löning nästa vecka!! Den här månaden har gått så jävla sakta bara för att man inte haft cash, allt sket ju sig så nu får jag mina tre löner den här månaden. Sweet!

Pusselbitar pusselbitar.. Alltid denna tomhet av saknad som dyker upp. Vad??

Yeah well. Fuck you.

:D

STRÖSSEL!



With my head up in the clouds

Jag fattar det inte? ... Det här är något helt nytt för mig! Du är något helt nytt för mig! Och jag är bara så där härligt, töntigt nykär. Och jag är så jävla rädd.

<3



I cant help falling in love with you











Helgen är över

Fy vad skönt det har varit att vara hemma, Inte jobba nånting. Detta var jag fan värd. Och nu är det till att jobba hela veckan ut som vanligt, och dagiset ska jag jobba på 3 ggr den här veckan.

Det har varit en rolig helg också, umgåtts med massa kompisar, sminkat varandra, testat massa outfits, suttit på uteserveringar, festat, vart på påskmiddagar, träffat Toni. Och så har det varit strålande väder också så då blir man på bra humör! :)
Så skönt att våren är här!!!

Jag saknar redan min babe. Han är bara för underbar.. <3

Fucked up

Jag är helt död.. Utbränd känns det nästan som. Började känna av det på Donken igår. Jag fick feberfrossa och hade ont i hela kroppen och kände mig helt kraftlös.
Så jag gick hem, somnade i soffan vid sex, och vaknade åtta imorse. Utvilad. Kändes jätteskönt. Men jag känner mig fortfarande helt hjärndöd och kraftlös. Så jag tänkte vara hemma hela veckan. Och vila.
Det har varit mycket på senaste. Mycket jobb och en massa annat man har tagit på sig.. Så jag ska ta det lite mer lugnare nu.
Jag vill åka iväg nånstans. Men jag vet inte vart och när. Typ nu?

Yuhuu

Lördagen var kul!! Jobbade till två. Sen kom Fia över.. Vi satt och lyssnade på musik och tog ett glas vin på balkongen och njöt av det underbar så underbara vädret!
Sen innan brudarna kom så gjorde Fia lite välkomstdrinkar och jag la fram lite kex å smått å gott.
Sen så satt vi och snackade skit, sjöng singstar. Och när Veronica kom så hade hon med sig Sanning eller Konsekvens som vi satt och körde haha. Var askul! Och man blev ju inte nyktrare direkt..
Sen kom lite kompisar till Veronica över, och Matilda joinade. Sen så drog Fia hem.. Sen drog Jenni och Sanna, sen drog Emelie. Och så var vi bara några kvar. Och vi drog till Tbs.. ångrar det. Det var rätt dött där. Så vi gick tillbaka hit. Jag gjorde rostade bröd med sylt och ost till alla, haha!
Och sen var det läggdags.
Men det var jävligt kul att the crew var samlat igen. Var ju så himla längesen. Så det var som en liten gathering!
Love you girls!! Vi får ses snart igen!

Träffade Toni igår som varit borta hela helgen på träningsläger! Så kul och se han igen! Jocke hade över lite kompisar som kollade film så vi joinade.
Och mycket sömn inatt kan man ju inte säga att jag fick! Sover ju bredvid ett jävla monster haha! Om du har sett "Glasblåsarens barn" så vet du vad jag menar när jag nämner det där fettot till barnflicka när hon ligger och sover..Allting skakar. Så är det på nätterna med Toni hahahah!! Inget illa menat gubben.. :P
Så han sa imorse.. "Förlåt för att jag inte låter dig sova om nätterna. Jag är ett monster.." Och typ skämdes.
"Ja, du är ett monster!!" sa jag, gravallvarlig och skitsur och skittrött! Men jag tycker om dig iaf!! <3
Och snart så ska  vi dra in till Söder, jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Det blir nog till att äta nått gott hoppas jag! Kul att dra till Söder också, love that place och det var så himla längesen jag var där! Ska bli riktigt kul att få träffa Toni också, jag saknar han redan!

Nu måste jag fixa mitt hår! Det är jättelockigt nu efter att jag duschat.. Inte sådär snyggt lockigt. Mer svinto typ.. Hahaha!

Peace out och ha en bra kväll mina kära!

God morgon god morgon

Än så länge så har det inte kommit någon snöstorm och jag är så glaaad! Vaknade av  att jag hörde fågelkvitter utanför mitt fönster. Det var trevligt :).
Sen kom Matilda förbi och vi käkade frukost på min balkong och snackade skit. Jättemysigt :D! Plus att hon hade på sig ett par skitsnygga skor från, ehmm,, Topshop tror jag det var, bruna med typ 15 cm klack. Jag testade dom men fan jag kunde ju knappt gå och det kändes som att mina fötter skulle gå av. Credd till Matte som kan gå i dom där!! Fett snygga.
Vill också kunna gå i såna skor, men jag och högklackat är som att dricka apelsinjos efter att man borstat tänderna.
Måste nog öva lite! För högklackat är ju sexigt.

Igår så var jag och Fia och köpte lite till imorgon. Köpte vin, sprit, likör, lite olika groggvirke. Massa glass och kex och ost och vindruvor och avokado. Och så gick vi in på In & Finn och köpte ett nytt ljusfat och ljus och lite stenar att ha på vardagsrumsbordet. Det blev skitsnyggt. Kul med lite nytt! Och det var skitkul att handla med henne. Så vi ska dra till IKEA här nån dag och kika och vara varandras smakråd :)!

Sen gick vi hem hit, lyssnade på gamla skivor och bara snackade skit. Sjöng lite singstar. Var så längesen vi bara var. Det var jättekul!
Och sen så bytte jag tid med Emelie, så jag jobbar på dagen till tre. Yayy! Så då behöver det inte bli så jäkla sent! Tack!


Senare på kvällen så drog jag och Toni och käkade på Gula Villan, där vi träffade Patrik och Jenni. Gott med pizza. Sen hyrde vi film. En skräckis. Ska fan aldrig hyra skräckisar. Varje gång jag har gjort det så är det största b-filmen!! Så vi satt typ och garva åt skiten.

Idag drar han på träningsläger i Eskilstuna och ska vara borta hela helgen. Tråkigt.. :(..


Nej fan nu skiter jag i det här! Ska hoppa in i duschen!!


Peace out!


Soooooooool!!

Och när det är sol ute blir man ju så himla glad!! Känner mig på topphumör nu! Förutom att jag är fett hungrig. Måste bli bättre på att äta frukost.. Och att jag såg den första spindeln för i år. Ryyyys.

Om två timmar ska jag träffa Fia. Vi ska köpa lite dricka till helgen. Lite vin, sprit och annat groggvirke som vi ska ha på lördag då alla tjejerna kommer över. En helkväll med dom var så läääängesen! Så det ska bli kul att träffas och bara snacka skit  och umgås. Sen ska jag fixa lite smått och gott som man kan käka, och nån god efterrätt.
Sen så får vi se vad som händer! Jag är öppen för förslag! ;D
Det tråkiga är ju att jag såklart ska jobba till halv nio. Men jag ska försöka byta tid med nån, eller om jag kanske kan få gå tidigare. Annars så får jag väl jobba hela tiden helt enkelt.
Men jag ser fram emot lördag iaf!!

Nu har jag skissat på en tatuering jag funderar på att göra. Den blev skitsnygg! Förutom att den nedersta rosen blev lite för stor. Det är en döskalle den här också, med två rosor, en ovanför och en under skallen. Ska se om det går att lägga in den här bilden på bloggen den här gången...

Då kanske jag ska ha den på min högra överarm, eller kanske på baksidalår, eller kanske på sidan av svanken. Där allt fett är hahaha! Hehe, yeah well, hur som helst så får vi se. Har en massa andra ideer på tattoos som jag vill ha, så det kanske blir nån av dom först.

Och det sega är ju att jag inte har fått nån lön från dagiset, men nu i april så kommer jag få både februarilönen och marslönen OCH donkenlönen. Så fetttttt naaaaajjjzzz!!! Då kommer det klirra och jag kommer vara fett glad för nu lever jag på praktiskt taget ingenting. Känns ganska b..

Sitter och lyssnar på en gammal skiva jag brände förut. Bra musik ju! Man får massa nostalgikänslor. Kanske därför den är så bra! Man får ju särskilt mycket nostalgi om man lyssnar på skivor man brände när man var 14-17 årsåldern. Det var ju under den tiden allt hände. Allt jävla kul och knas som man gjorde. Allting var nytt, och nästan allt var förbjudet. Aeeej teijder teijder..
Nu när det är sånt härligt aprilväder tänker jag tillbaka på när jag Fia och Jenni satt på min balkong och pintade. Fan det var riktigt nice. När är det nu, typ 3 år sen??
Tiden bara flyger iväg!! Allting förändras men man känner sig ändå för det mesta som 17 år.
Jag kommer säkert bli en sån där kärring som vägrar inse att hon är en kärring och gå runt och försöka se ungdomlig ut med tajta byxor och tröjor och för mycket smink hahhaha. En sån där nostalgitant som längtar tillbaka till tiden då hon var ung och vägrar växa upp.

Nej nu tänkte jag koka mig lite kaffe och sätta mig på balkongen och njuta av vädret innan det försvinner i en jävla snöstorm igen!

Peace out!