Slut på denna vecka!

Igår var en riktigt skön dag. Jag och Fia skulle ju se utställningen om Titanic, men det blev en heldag på Söder istället. Vi gick runt i massa affärer, satt och tog en kaffe. Gick och satte oss på Medis, tog en öl, spana lite. Jag menar, söderkisar.. vem bangar på dom? Var sånt skönt väder! Sen strosade vi runt, ner till Gamla Stan. Satte oss på lite uteserveringar, och bara njöt.
En öl på Söder, en fin sommardag med sin bästa vän. Kan det bli bättre?
Idag har varit riktigt nice också. Vilken värme. Jag och brorsan gick och köpte lite glass och tidningar (Tattoo, VR och såklart Play) och satte oss här på balkongen och gassa.
Var tvungen att köpa Play, eftersom dom skrev om Final Fantasy 13 som kommer ut här nästa år. Jag måste ha den! Och världsbästa recensioner fick den såklart. Iiiihhh, det riktigt kliar i fingrarna. That is a fucking must have!

Försöker skissa på en idé till en tatuering jag har. En döskalle som har en diamant mellan tänderna, och så är det två pistoler som går i kors strax under skallen med rosor runt omkring. Den är riktigt snygg i huvudet, men när jag ska rita så ser skallen ut som en hamster och pistolerna ser typ ut som två våfflor hhahah. I'm not at my best right now.

Blää, snart dags for that time of month.. Är stor som en ballong. Känner mig inte snygg nånstans. Knävecket kanske?

Jocke tittar på en riktigt äckelskräckis på Tv. Med missbildade kannibal-lantisar som dödar och käkar upp folk. Massa slafs och blod och äckel överallt. Förut tyckte jag att så skulle en skräckis vara. Nu tycker jag bara att det är vidrigt och mår illa. Blivit känsligare med åren tydligen. Usch, äckelpäckel..

Peace out and keep rocking darlings!

Bang bang. My baby shot me down.

Det har gått bra. En hel jävla vecka. Sen dyker du upp och allt rivs upp igen. Det är inte lätt.. Dom här tankarna och känslorna.. Det är inte lätt när du inte vet.
Jag finns ju precis här, i porten bredvid din. Och just nu suger det.
Men.. jag väntar fortfarande. Som jag sagt till dig tidigare så är du det bästa som hänt mig på länge.


Stiff upper lip

Sitter här med en Staro och AC/DC spelas på radion. Life is sweet.

Och nu kom Fia hit också. Vi hade tänkt att gå och se världens största utställning om Titanic på Djurgården.

Hej hopp, ska vara lite social här nu. Hörs!


Phantom

Sitter här hemma. Lite rastlös är jag allt. Lyssnar på Phantom of the Opera och drömmer mig bort.
Detta soundtrack... är så jävla bra. Som att dom spelar på dom exakta strängarna i mitt hjärta. Underbart.

Jag undrar hur länge jag har varit en nörd för just denna musikal. Måste ju vara ungefär 2 år nu.

Haha, jag har märkt ett mönster. Varje gång jag har varit låg, mått dåligt eller nånting, så har jag tagit till just Phantom of the Opera. Just bara för att jag kan drömma mig bort i allt som har med det att göra. Jag är en drömmare helt enkelt.

And I like it... A LOOOOOT.

Jag kommer ihåg när jag och mormor var nere i London och såg den här musikalenn på Her Majestys Theatre. När musiken kom igång och ljuskronan åkte upp i taket, jag röööös. Jag fick sån gåshud så det är inte sant, och tårar i ögonen. Jag vet, jag är en nörd som sagt.. Men gud vad det var.. ahhh shit jag saknar ord. Det var hur jävla bra som helst!!

För att inte tala om filmen som jag sett femtioelva gånger. Jag kan alla sånger och repliker.

Jag vet inte, men i allt jävla skit så kan jag alltid luta mig tillbaka till det här och bara, bara.. vara. Konstigt nog, men det är som min fallskärm. Det känns skönt.

Tänk vad bara en musikal kan påverka. Men som jag har skrivit tidigare i min riktiga dagbok.. så skulle jag vilja bli teatersminkös, få vara bakom scenen och förvandla människor till nånting/någon helt annan. Bara att få vara bakom scenen och få vara med i att få berätta en historia. Vara med i att få ut ett budskap. Häftigt.

En annan dröm jag har är att börja spela fiol. Det är ett riktigt vackert instrument. Att få stå på en stor scen med en hel orkester eller stråkkvartett, och spela jättefina sånger. Det skulle jag vilja göra nån gång i livet. Vilken känsla.


Love is like a flame, it burns you when it's hot..

Love hurts, love scars, love wounds
And mars, any heart
Not tough or strong enough
To take a lot of pain, take a lot of pain
Love is like a cloud
Holds a lot of rain
Love hurts, ooh, love hurts

I'm young, I know, but even so
I know a thing or two
And I learned from you
I really learned a lot, really learned a lot
Love is like a flame
It burns you when it's hot
Love hurts, ooh, love hurts

Some fools think of happiness
Blissfulness, togetherness
Some fools fool themselves I guess
They're not foolin' me

I know it isn't true, I know it isn't true
Love is just a lie
Made to make you blue
Love hurts, ooh, ooh love hurts
Ooh, love hurts


I know it isn't true, I know it isn't true
Love is just a lie
Made to make you blue
Love hurts, ooh, love hurts
Ooh, love hurts

Sunshiiiine on a friday!

Hääärligt väder och jag är ledig hela daaaagen!! Jag och morsan var iväg till Plantagen och köpte lite blommor att ha på balkongen, vart riktigt trevligt. Men fan vad varmt det var när vi stod här ute och höll på å plantera. Verkligen bra läge på balkongen må jag säga :).

Ikväll blir det till att jobba på Passione. Ska bli roligt! Börjar 21 och tills dom stänger då antar jag, vid två.

Ååh, va kuul! Nu har TGY tagit studenten! Man hör hur det tutar och skriker å har sig här utanför :D. Grattis grattis, applåder applåder. Välkommen in i vuxenlivet motherfuckers!
Kommer aldrig glömma min student. Hela dagen var som ett stort lyckorus och folk undrade om jag var packad men det var jag fan inte. Den dagen är fan en av dom bästa hittills! En av höjdpunkterna var ju att hela släkten var samlad för första gången, på då typ 10 år. Från både mamma och pappas sida. Det var verkligen kul att se, och väldigt ovanligt. Farmor pratade med morfar, och morbror pratade med faster.. aej, det är ett sånt där bra minne man alltid kommer ha med sig. Och alla stortrivdes och tyckte det var jättekul att träffa varandra igen.

Nej nu blir det till en cigg på balkongen och vinka till lite flak som kör förbi. See ya!

Cause I drink cologne..? UuuuööÖÖHHHHÄäääHHH!!

Så när kommer jag leva mitt liv för mig?
Woaaaa!!!


Gick bra idag på jobbet. Fast typ alla var på helspänn märkte jag. Ja, även jag själv. Man vill ju visa sig från sin bästa sida. Fast det gör jag ju hela tiden ;).
Träffade på Kattis där också nu ikväll (en tjej som pappa dejtade förut). Hon jobbar på Passione i Salem och undrade om jag ville komma och jobba nu i helgen, eftersom en tjej där förmodligen skulle vara upptagen. Och jag tackade gärna ja. Skulle va skitkul ju! Skulle vara ännu en erfarenhet. Så hon skulle höra av sig imorgon om det. Ska jobba fre-lör då, 19-02. Hoppas det blir av!

Oooh, vilken craving jag fick på våfflor nu.

Heyyyy well.. skiter i det här. Ska gå å lägga mig snart. Puss natti natt!

Tuesday

Och viktig dag på jobbet idag, och imorgon. Gäller att jobba på prraaa! Bara det inte blir totally focking chaos.
Hittade en jättefin etta igår på hemnet som jag bara vill ha! Det är visning i helgen så då tänkte jag dra dit med mamma. Jag blev kääär haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen och get ready for wurk! Fast jag har jätteont i magen.. :( Hoppas det går över under dagen.
Aj aj aj..

Baby baby baby.. Dina kyssar, dom har satt sig på hjärnan!

Jag har haft jättekonstiga drömmar nu på senaste. Kan inte riktigt förklara (då jag är sämst på att försöka förklara saker och ting, kan inte ens ge vägbeskrivningar).. men bara jävligt konstiga som lämnar en underlig känsla kvar när jag har vaknat.

Peace out and rock on my darlings

Asså jaaaa baaaaaaaaaaahhhhh!!

Ooooh så härlig sovmorgon man har haft. Vaknade klockan två av att Karro ringde. Känns lite surt att sova så länge, halva dagen har fan gått då. Men ibland får man faktiskt sova så länge. Det fick jag idag.
Sen kom Kim förbi, snackade lite skit. Kul att träffa henne, var ett tag sen. Hade nästan glömt bort att hon är en riktigt skön tjej. Speciell på sitt lilla sätt.
Drog sen till Tumba tattoo för att hitta min styvfar under Hectors nålar, och boka av min tid som jag skulle haft imorgon. Han gjorde Nisse på vaden. Vart riktigt riktigt bra! Man ser verkligen att det är katten. Mamma var där också, så vi gick in på In&Finn där jag hittade påslakan med en stor rosa döskalle på. Sen drog vi upp till La Rosa och käkade pizza. Gorgonzolapizza, mmmmm så gott!

Nu går tvättmaskinen på för fullt och jag sitter och tittar på lägenheter. Hittar fan inget. Rinkeby känns inte så värst tilltalande. Inte Alby heller.. Hmm, nåt lär dyka upp snart. Hoppas jag!

Nåt som jag verkligen hatar sååå innerligt, är dryga fjortistjejer. Huuu, jag ryser. Vill bara ge dom ett jävla nackskott. Samtidigt tycker jag synd om dom, för dom är så jävla osäkra på sig själva, och ska söka uppmärksamhet på sätt som kan kallas, slampigt. Inte bra. Väx upp.

Its like a cup of tea up in the sky

Snart är det löning. Fy fan va kul! Hurra hurra hurra.. underbaaart.
Så jävla seg dag på jobbet. Kom ju inga gäster typ. Tre på en halvtimme? Seeegt.
Måste börja förnya lite saker i livet. Allt börjar kännas för rutinerat. Och rutiner är ju tråkigt. Vill i första hand hitta en egen lägenhet. Och sen ett nytt jobb. Eller tvärtom. Skulle iaf nog aldrig kunna bo själv i lägenhet så länge jag jobbar på McDonalds. Cash is, as you know, king. Till nästa år så ska det här ha inträffat. Och så vill jag skaffa körkort. Fan va skönt med bil. Ta sig till vilka ställen man vill, när man vill. Det ska jag också satsa på att skaffa snart. Men en sak i taget.
Ledig imorgon. Så skönt! Passa på att fixa lite saker.
Natti natt

ÖÖööHH!

Bloggar från jobbet. Yeah!! Har fan ont i magen. Betyder bara en sak.. SKIIIIT!
Jag har ett skitcoolt Buttmanplåster.
Jaa, va fan ville jag skriva här då? Ingenting I guess. Vill bara säga till alla: tyck synd om mig, jag har ont i maaaagen! :(


Slowmo bloody negrar i sanden

Det är typ så här.. hjärntumör på g?

Igår, igååååår! Igår var rolig! Jag tycker om mina nya brud Iso Kissa, som typ är lika manlig som jag. Butch, som Fredde kallar det.
Ähh, vi hade kul, vi snackade skit och garva och var allmänt konstiga igår. Som vi brukar vara. Öh?
Igår var lite speciellt också. Bara igår. Det var rätt fint. Men det var igår!  ... ? Queeeee? Saker som händerrrrr!!

Jag säger ju det. Hjärntumör. Eller supit bort för många hjärnceller. Fuck. Och så jobba på det. Fuck.. Fan va gott det skulle va med en fet pizza. Oxfilepizza, med massa smält ost och massa oxfile och massa bearnese. Det vattnas ärligt talat i min mun nu.
Jag får väl nöja mig med Donken sen. Det har sina fördelar ibland att man jobbar på ett snabbmatställe.

Noo ska ja nooskaa! Fick lära mig ett nytt ord igår. Eller flera faktiskt men det där är det enda jag kommer ihåg. Det är nog bara för att snus är så gott. Smack! Hon är ju halvfinne den där Veronica. Alla i Tumba är fan finska. Okej kanske inte alla, men typ 50% är ju det!

Tatueringen kliiaarrrrr. Så irriterande när man inte kan scratcha tillbaka.

Lite sådär småbaked typ? Och jag har fan träningsvärk i benen.

Fia och Josse har snackat om att dra till Gotland, under den där Stockholmsveckan. Dom har hittat ett hus mitt i Visby för typ 8000 spänn för en hel vecka. Skulle vara riktigt kul. Weird nog så har jag och Fia aldrig åkt nånstans tillsammans. Ja själva då.

Vill verkligen inte jobba. Jag är fan bakis.

Ahhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!! Asförbannad!!!!!! Skrev typ ett inlägg nu på 20 sidor sen fuckade intranätet sig som jävla vanligt, Typisk! Och det här var allt jag fick med. Hahahahha. Shit vad jag är irriterad!!!! Sitter här och kör pandalooken och Einsteinlooken. Man måste ligga i om man vill ligga på topp!

Nej fan nu skiter jag i det här har ingen tid.. Kom och bakisät på Donken, så kan jag andas på er med min bakisandedräkt. Tror fan inte att tandborstning hjälper.. Rock on era fetton.

Lördagsjobb

Sitter på jobbet och har lite rast. Så chillar med en kopp trippelespresso med lite extra kaffe å mjölk i. Och en munk så klart ;).
Försökte få sluta tidigare idag, men det gick inte så bra.. :( Men jag hoppas att jag kan få gå hem lite tidigare iaf och inte halv tio.
Sen blir det till att träffa mina kära vänner Jenni och Emelie och Veronica. Bärsa sig lite vetty! Och kanske Fia joinar också.
Neeeej nu så blir det till en liten cigarett och sen in och jobba igen! Jag vill inteeee! Men det sköna är att det är rätt lugnt, och jag hoppas det håller i sig hela kvällen! Så jag kan få sluta tidigare :P!

Rock on!

Jag hoppas

Jag hoppas att du snart inser. Jag hoppas att du snart är redo. För jag finns här.
Det är fortfarande hur jobbigt som helst, och fortfarande väldigt förvirrande. Men jag kämpar mig genom det här. För jag hoppas.
Jag hoppas att du kommer tillbaka..

Torsdag

Och enda lediga dagen på hela veckan/helgen. Känns tråkigt med tanke på att alla andra är långlediga nu. Avundsjuuuuuk!!! Så är det att jobba på ett ställe som är öppet dygnet runt. Blä.
Tänkte passa på att städa eftersom jag aldrig hinner annars, men får man någon hjälp? Nej.. Brorsan drar ju såklart ut med sina jävla kompisar hela tiden. Jag blir så jävla trött. Måste skaffa eget här snart. Mycket snart!!! Jag orkar fan inte. Och inte hinner jag städa själv inte. Har saker på andra fronter att göra också. Plus att jag vaknade för typ en timme sen. Så jävla skönt att sova ut! Sen så har jag haft problem med att lyckas somna om nätterna. Somnar kanske inte förrän fem sex på morgonen. Skitjobbigt.


Only love can break your heart

Try to be sure right from the start

Yes only love can break your heart

What if your world should fall apart

Sen vill jag bara säga att jag älskar er mina vänner. För att ni är det underbaraste som finns! För att ni ställer upp! För att ni alltid finns där! Och tack lillebror, för att du är min bästa vän :).


Blue, blue windows behind the stars..

Lyssnar på en platta jag fick från min morbror för några år sen. Neil Young Greatest. Så jävla skön skiva, speciellt när man känner sig lite låg så är den bra att lyssna på.
Ja, just nu känns det som att mitt liv är på paus. Allt runt omkring fortsätter med vad det nu är alla sysslar med, men jag står bara still. Och jag har ingen lust att trycka på play. Det är som att jag är i nåt sorts vacuum, i min egna värld. Min lilla bubbla, som ingen kan göra hål på. Jag kommer ut när jag är redo.

<3

Drog hem till Veronica efter jobbet. Skulle tatuera mig. Hennes kusin är tatuerare så det blev för en billig slant! Det blev mina tre små hjärtan i nacken. Det är bara konturerna. Och det är jag nöjd med. Ville ha det så. Sen så kanske man gör nåt mer i framtiden. Typ fyller i dom eller nåt. Men än så länge så är jag helnöjd :).

Usch, det känns så jobbigt. Vill så gärna prata med dig men jag vet inte hur eller vad jag ska säga.. Och det blir inte bättre av att jag ser dig överallt. Ditt ansikte på någon som inte ens är du.

Fan

Mmm

Igår kväll var bra. Saker blev utredda. Töntigt nog över msn, men bättre det än inte alls.
Det kommer vara svårt, men det kommer nog gå bra. Saknar dig och dagarna vi hade.

Tack

Nu finns det inget mer. Kanske det lilla hoppet, men jag är över det hela.

Darling, don't give me shit, cause I know that you're full of it.

SHITTY SHITTY BANG BANG SHITTY SHITTY BANG BANG
YOU CAN SUCK MY COOOOOOCK
and maybe cry a little


Grilla sig lite

Sitter här med min kära bror och dricker en sajderrrr. Har varit på bolis och inhandlat det viktigaste. Kom på sen när jag kom hem att fan jag måste ju ha kött också, så det blev en vända till.
Sen satt jag ute med Veronica och Toni. Hon som är så smart tar ju aldrig med sig sina nycklar verkar det som så hon var utelåst, och hennes bf var och inhandlade en grill till ikväll. Yayy!! Då slapp vi engångsgrill som tar 4 timmar att grilla på.
Hoppas Fia joinar också. Jag har ju förfan hennes pint här!
Yeah well.. hörs!!

Panda

Fick jobba stängning ikväll igen för att Emelie var sjuk.. Kändes så där lagom kul på en fredagskväll.. Tre pers och det flödade in folk, plus att Morsor & Farsor gänget på 200 pers stormade in helt plötsligt. Känner mig rätt mör. Och så gick brandalarmet igång när nattstädarna kom hahha, folket som var kvar fick ju värsta paniken.
Nu hoppas jag att jag får börja senare den 26.e  för att jag stängde ikväll när jag egentligen inte skulle, så jag kan fixa min tattoo. Annars blir jag fan pissed. 90% säkert säger resturangchefen, då tar jag fan för givet. Ska ha min tatuering.
Blir rätt sne på mitt jobb ibland, men vem fan blir inte det?
Jag känner mig grinig, jag känner mig trött, arg, och allmänt pissed på allt.  Sitter här med utgnuggat smink och ser ut som en panda. Jag behöver omge mig bland folk, folk jag tycker om. Mina vänner. Min familj. Behöver ventilera. Ibland är det inge bra att sitta själv, instängd med sina egna tankar som man sjunker djupare och djupare i. Särskilt när man känner som jag. Usch,, låter som värsta deprimerande människan nu.. det är jag ju inte. Är bara allmänt.. pissed helt enkelt. Lite låg, som sagt, alla har sina ups and downs. Hatar när man känner att saker är så komplicerade när dom egentligen inte är det.
Måste gå och lägga mig snart, känner mig trött, men på nåt vänster är kroppen ändå på högvarv för man har hållt igång som fan hela dagen. Ska bli sååååå skönt att få vara ledig i helgen. Ledigheten är välkommen. Väldigt välkommen.
Nu hoppas jag verkligen på fint väder så man kan få grilla sig lite.
Haha, yeah well, slut med beklagenheter från Johanna. Nu ska jag lägga mig i min sköna svala säng och se fram emot två sköna lediga dagar.

God natt!

Natt

Jävla pms humör man ska ha. Upp och ner, nu är det upp! Även fast jag fick jobba över till tolv för att Emelie fick ont i huvudet, så hade jag humöret uppe, sen så hjälper det till att man har såna underbara kolleger!
Nej, dags att lägga sig. Natti!

13.18

Ska strax dra till jobbet. Drar lite tidigare, måste få i mig mitt kaffe. Känner mig verkligen inte taggad idag. Men jag hoppas att jag blir på bättre humör under dagen. Igår var jag verkligen på ett pisshumör och kände mig helt iskall. Det gör jag nu med. Har inga känslor överhuvudtaget. Feel like a zzzzzzombie.... Det suger!
Men det är väl så. Man har sina ups and downs. Och jag är just nu i ett djupt, djupt hål.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ChAOS

ÖÖÖöHHHHh!!!
Fick jobba över idag, vi var bara fyra pers som jobbade och det kom typ 100 pers på en kvart. Inte lite stressad man var. Fick kuta runt som en jävla jude. Yeah well, det gick bra tillslut. Men fan vad jag är trött.
Ibland undrar jag vart fan jag är på väg. Sliter på Donken. Hell yeah! Thats great! Och jag har ingen jävla aning om vad jag egentligen vill syssla med. Det är typ som att jag... äsh vad vet jag, skit samma. Orkar ändå skriva allt på bloggen.

Hanging on too long

It was just my mistake
Thinking you'd care
It was just my mistake
Thinking you'd be there
That you'd be by my side
And that you wouldn't lie
My mistake

It was just my false hope
Thinking we'd last, yeah
It was just my false hope
Forgot all your past
All those girls you denied
Smashed up hearts hung out to dry

I know it's wrong
Hanging on too long
I know it's wrong
Hanging on too long
But I need to move on
Hanging on too long

I was a fool for you
Right from the start, yeah
I was a fool for you
Hoping for a spark
For some kind of sign
That you would be mine

I know it's wrong, I do
Hanging on too long, oh
And I know it's wrong
Hanging on too long

My heart was clutching
To one fair right
My head was pumping
It could put up a fight

I know it's wrong
Hanging on too long
And I know it's wrong
Hanging on too long
And I need to move on
I'm hanging on too long

I know it's wrong
Hanging on too long
And I know it's wrong
Hanging on too long

Tre hjärtan


Walla walla.. ät bajs.

Träffade Micke igår. Han kom hit och skulle föra över lite spel på min dator. Fantasy spel såklart som Crono Trigger, Final Fantasy 6 och Secret of Mana. Nice. Då har jag mer jag kan nörda mig med haha! Sen var vi nere hos Hector där jag fick tid hos honom den 26 maj. Då ska jag göra tre små hjärtan i nacken som symboliserar mamma, pappa och lillebror. Mina små hjärtan :).
Sen var vi bara hemma hos han, kollade på Drawn Together och bara va chill.

Jaa, va fan har man gjort annars? Joo, var ju och checkade Fia och Chrilles nya apartment. Fett nice. Stort och ljust och luftigt. Jag gillar det. Ännu snyggare blir det väl sen när dom har fått iordning i lägenheten. Vill också skaffa eget och stå på mina egna lurviga. Visst, bor ju själv med brorsan men eftersom det är farsans gamla vi tagit över med alla hans grejer kvar å så, så känns det inte riktigt som MITT.
Måste bara komma till skott och leta nytt. Man blir lätt bekväm när man har det bra.

Yeah well. Peace out mofos

?

Ahhhh!!! Varför ska allt vara så jävla... förvirrande?


Denna dag

Det krävdes att läsa förra inlägget om och om igen för att jag riktigt skulle fatta att Nisse är borta... När mamma har pratat om det här så har jag ändå inte riktigt fattat att vi inte kommer ha kvar lille katten. Usch.. det känns så hemskt! Och att en liten katt kan påverka så mycket. Kommer sakna honom så mycket. Man är så van att han alltid springer runt där hemma, ut och in hela tiden. Sitter och glor på en, kommer fram och myser. Sätter sig och trampar på ens mage och spinner. Naww, mysgrisen. Det var mammas och Görans lilla ögonsten. Nu var det bästa alternativet att låta han somna in, skadorna var för svåra.
Puss!

Nu ska jag snart dra ner till dagiset där jag jobbat tidigare, där Fia jobbar. Har fått ett anställningsbevis jag ska skriva under. Sen tänkte vi dra hem till Fia och Chrilles nya lägenhet i Salem. Ska bli kul att se hur dom bor nu!
Sen får vi se vad som händer. Toni snackade om att gå ut och ta en öl, vi får se hur det blir med det. Vore kul att få träffa honom i varje fall!

Usch vad varmt  det var här inne.. Vad ska man göra fram till att man ska dra då! Ta itu med disken kanske? Yayyy!!!
Eller nörda med Crisis Core? Hahah, det sistnämnda låter ju roligare vilket fall ;P.


Peace out darlings!


God natt

Sov gott lille Nisse. Hoppas du får det bra i himmelen! <3


Vapendragare

Kom på en jättebra idé till en tatuering som jag tänkte att jag och Fia skulle göra. Hon och jag är ju varandras vapendragare, så varför inte göra en tatuering med en tjej; tänk skitsnygg pinuppa, close up på hennes ansikte, lite från sidan, porrig blick och putiga röda läppar med ett tjockt hårsvall som hänger, och så håller hon i en pistol som hon precis har skjutit ifrån och det kommer lite rök från det.
Jag är så jävla tänd på att göra den! Har precis skissat lite, och det blev fett bra. Skulle lätt kunna tänka mig att göra den på andra armen. Fan vad nöjd jag är!

Live or let die?

Pratade precis med mamma. Den nyaste familjemedlemmen, katten Nisse blev påkörd igår kväll och upphittad av polisen. Både benen är helt krossade, vänster lår och höger knä.. Så dom vet inte hur dom ska göra. Just nu ligger han hos veterinären. Om han opereras så kommer han inte att kunna gå själv, och då vet man ju inte hur katten kommer må.. Så både mamma och Göran är helt devistated. Själv blev jag helt chockad när jag läste nyheten på FB.
Så veterinären skulle ringa idag och då ska dom åka dit. Jag funtar på att följa med jag med.. Lille katten :(... Har haft han i två år nu, så det blir ju som en liten bebis.
Nej usch, jag hoppas verkligen på en lösning så att han inte behöver avlivas. Jag har läst om hundar som gjort illa båda benen och då har dom haft bakbenen på typ en låda med hjul och så har dom kört runt. Det kan ju dom fixa så att Nisse får! It's a solution i varje fall!

Uppdatation:
Morsan har precis pratat med ortopeden som rekommenderade att han skulle bli put to sleep... Hon och Göran är helt förkrossade.. Just nu ligger han på sjukhuset helt nerdrogad. Usch, det här är inge kul.

Jånni går, Jånni går sin egen väg!

Taggad på att jobba idag! Har massa energi som måste ut! Det är det som är så bra med detta jobb. Det finns alltid nåt att göra, mer eller mindre.

HEJ HOPP!

Oysters

Metallica igår var awsome! Helgrymt att få se dom live! Särskilt drag blev det ju såklart när dom körde gamla klassiker som One, Nothing else matters, Blackened, Master of puppets, Enter Sandman mfl. Vi fick ståplats. Tråkigt nog så var det knappt något drag i publiken där vi var. Men på läktarna körde dom på för fullt!
Det var asgrym lasershow och så klart eldflames!
Innan konserten så fick vi jobba, såklart för att vi skulle få gå på konserten gratis. Det var jag, Jenni och Patrik. Vi skulle stå vid ingångarna och dela ut gratis t-shirts och kort med free download från kvällens konsert. Allt specialgjort just för igårkväll. Pga den inställda konserten 8 mars, som lite plåster på såren så att säga.  På framsidan står det: "METALLICA. A special edition shirt for the rescheduled show in Globen, Stockholm. 04.05.09." Och på baksidan: " STOCKHOLM. On our way, oysters he will pay. Dying one thousands deaths. Stockholm, spoilt your day. Puking. He did pay! Dying one thousands deaths. SICK AND DESTROY!" Folket blev asglatt när dom fick det, särskilt för att det var gratis också. Man fick en del kramar och några "Jag älskar dig". Haha! Självklart tog jag en till mig själv också ;).
Tyvärr så jobbade vi så strax inpå innan konserten så man hann inte få i sig några bärs. Men fan... den var så jävla grym! Fan vad dom är bra live! Mot slutet kom det ner stora svarta badbollar med Metallica loggan på, och så slängde dom ut plektrum och trumpinnar. Publiken went BANANAS och sprang och hoppade som jävla idioter och spillde ut öl och grejer. Jag var nära på att fånga ett plektrum från Kirk Hammett, men det hoppade stora gubbar på mig så jag missade det.
Men allt som allt: AWSOOOOME!!!

Idag såg jag nånting hemskt som hände på jobbet. Jag vet inte om jag kan skriva om det. Men jag blev helt chockad och mådde dåligt långt efter det. Det var nåt som verkligen inte borde hända! Usch. Jag mådde illa efter det. Kanske bara jag som är överkänslig, men neej. Fyfan...

Dagiset undrade om jag kunde jobba nästa vecka, men jag kunde bara till ett och dom behövde någon som kunde jobba längre.. Så dom tog in en annan istället. Tråkigt nog för mig. Men dom sa iaf att jag är den första som dom vill höra av sig till när dom behöver någon. Så det värmde :). Känns jättekul att dom gillar och är nöjda med mig!

Idag så var det sånt jävla coolt väder! Visserligen regnade det och var lite molnigt men solen sken och skapande ett sånt häftigt ljus! Plus att det kom fram tre regnbågar på himmelen! Ashäftigt! Som den fantasynörd jag är så tyckte jag att det nästan kändes lite magiskt :P.

Peace out!

*



Jesus don't want me for a sunbeam. Sunbeams are never made like me.


Kom änglar

En av dom vackraste sångerna i världen. Av Lars Winnerbäck.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och natten som kom sov du vaken och drömde om allt
allt som vi kunnat göra
Om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
och nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv,själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
Jag satt där med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis ja det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och här sitter jag, baddar såren med salt
medans allting fryser till is

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Show your teeth!

Var och lämnade in min tjänstgöringsrapport på dagiset imorse, eller aa, typ vid halv elva. Efter det gled jag in på Tumba Tattoo, där brorsan satt och skulle tatuera sig. Såg ju bara skissen han hade gjort på armen, men den var skitsnygg! Vart rätt avundsjuk där.. Med döskallen och rosorna.. Jag vill också göra!! Det riktigt kliar i fingrarna efter en tatuering. Gahh! Nu nu nu! Jag hoppas han tar med skisserna hem sen bara så jag kan fortsätta på min.

There are many things I want to say to you, but I dont know how.

Ikväll är det Metallica med Jenni och Patrik. Ser fram emot det som fan!! RockNRoll för helvete!

Söder

Var ju som sagt inne på Söder idag och träffade min gamla kompis Patrik. Vi gick till mitt vanliga ställe dit jag typ alltid går till när jag är på söder; Saint Patricks, och käkade den supergoda pastan som dom har där. Sen gick vi runt lite på måfå, och sen satte vi oss på en uteservering på Medis och tog en öl. Det var trevligt, kul att träffa han igen och snacka skit, och vara allmänt lökig haha.
Och nu ligger jag här i soffan och segar. Längtar till imorgon!! METALLICA!!!! Fuck yaaa.
Fett taggad!

Peace out darlings

We never win because you are fat!

Såå härligt nu när sommaren äntligen är här! Och det börjar bli grönt ute :).

Var igår hos Sanna på Nectar där hon gjorde blonda slingor i mitt hår. Det blev skitsnyggt! Ser mycket fräshare ut nu! Thank you my dear.
Sen drog jag upp till farsan och Carina där vi grillade kött och kyckling. Och snäll som Carina var så gjorde hon den jättejättegoda salladen hon brukar göra. Jag skulle kunna äta en hel skål av den salladen!
Efter det åkte jag hem till Micke som hade inflyttningsfest för sin nya inneboende. Det var kul att träffa han igen! Var ett tag sen. Satt och lirade supuno och hade det allmänt gött :). Sen så blev det ju såklart FF7 snack. Vi var några nördar där haha! Och eftersom jag är en sån partyprisse så däckade jag i hans säng vid typ tolv hahaha, fyfaaan. Så kom hem för typ 2 timmar sen och känner mig rätt seg. Så har jag fått utslag av Mickes jävla katt också upptäckte jag nu. Usch. Idag är det söndag. Det är då man bara inte gör nånting. Måste göra mig iordning, ska ju träffa Patrik senare också! Om två timmar för att vara exakt.. hatar när man känner sig så jävla seeeg.

Imorgon ska jag se Metallica!! Förra konserten blev ju inte av pga magsjuka, men nu kommer dom tillbaka! Fett nice! Ska bli skitkul!!! :D Måste fixa nån som kan ta mitt jobbpass bara!

Peace out


I said Hi, he said Howdy!

Shopping i shoppingstaden idag igen med käre kusin. Det som blev inhandlat idag var ett par militärgröna, knälånga mjukbyxor, ett par ljusblå jeans med lite ritschratsch, kritstrecksrandig skjorta, röd bolero, flera armband och den jättebraiga concealern från Makeup store.
Det va kul att få umgås på tu man hand med henne. Its been a while :).
Efter det åkte jag hem till morsan där dom bjöd på middag. Fisksoppa, jättegod! Göran är fan kock innerst inne. Och så var det en god cheesecake efteråt. Görans halvbrorsa Jocke och hans tjej Annica var på besök från Gävle, och mammas arbetskamratt och hennes man var också där. Shysst att få i sig one good meal for once!
Så nu är jag hemma, var och lämnade över garagenycklarna till Tommy som ska hyra vårt garage. Han måste ju ha nånstans att ställa sin motorcykel. Så jag var snäll och erbjöd ;).
Imorgon ska jag färga håret! Yayy!! Ska bli så skönt!
Nu ska jag lägga mig! Hörs!