Oysters

Metallica igår var awsome! Helgrymt att få se dom live! Särskilt drag blev det ju såklart när dom körde gamla klassiker som One, Nothing else matters, Blackened, Master of puppets, Enter Sandman mfl. Vi fick ståplats. Tråkigt nog så var det knappt något drag i publiken där vi var. Men på läktarna körde dom på för fullt!
Det var asgrym lasershow och så klart eldflames!
Innan konserten så fick vi jobba, såklart för att vi skulle få gå på konserten gratis. Det var jag, Jenni och Patrik. Vi skulle stå vid ingångarna och dela ut gratis t-shirts och kort med free download från kvällens konsert. Allt specialgjort just för igårkväll. Pga den inställda konserten 8 mars, som lite plåster på såren så att säga.  På framsidan står det: "METALLICA. A special edition shirt for the rescheduled show in Globen, Stockholm. 04.05.09." Och på baksidan: " STOCKHOLM. On our way, oysters he will pay. Dying one thousands deaths. Stockholm, spoilt your day. Puking. He did pay! Dying one thousands deaths. SICK AND DESTROY!" Folket blev asglatt när dom fick det, särskilt för att det var gratis också. Man fick en del kramar och några "Jag älskar dig". Haha! Självklart tog jag en till mig själv också ;).
Tyvärr så jobbade vi så strax inpå innan konserten så man hann inte få i sig några bärs. Men fan... den var så jävla grym! Fan vad dom är bra live! Mot slutet kom det ner stora svarta badbollar med Metallica loggan på, och så slängde dom ut plektrum och trumpinnar. Publiken went BANANAS och sprang och hoppade som jävla idioter och spillde ut öl och grejer. Jag var nära på att fånga ett plektrum från Kirk Hammett, men det hoppade stora gubbar på mig så jag missade det.
Men allt som allt: AWSOOOOME!!!

Idag såg jag nånting hemskt som hände på jobbet. Jag vet inte om jag kan skriva om det. Men jag blev helt chockad och mådde dåligt långt efter det. Det var nåt som verkligen inte borde hända! Usch. Jag mådde illa efter det. Kanske bara jag som är överkänslig, men neej. Fyfan...

Dagiset undrade om jag kunde jobba nästa vecka, men jag kunde bara till ett och dom behövde någon som kunde jobba längre.. Så dom tog in en annan istället. Tråkigt nog för mig. Men dom sa iaf att jag är den första som dom vill höra av sig till när dom behöver någon. Så det värmde :). Känns jättekul att dom gillar och är nöjda med mig!

Idag så var det sånt jävla coolt väder! Visserligen regnade det och var lite molnigt men solen sken och skapande ett sånt häftigt ljus! Plus att det kom fram tre regnbågar på himmelen! Ashäftigt! Som den fantasynörd jag är så tyckte jag att det nästan kändes lite magiskt :P.

Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback