AJKIA

Ooooh, strålande väder idag med! Underbart! Träffade mamma och så åkte vi till Ikea för att köpa en ny matta till vardagsrummet. Den gamla beiga var inget fräsh efter alla år den legat här. Så det blev en ny fräsh svart matta. Köpte också ett par shyssta svarta fönsterlampor till vardagsrummet istället för dom fula gula. Det blev också en ny tavla till hallen. Riktigt cool med starka färgglada rutor, och en illrosa ram till det. Hittade även sex jättehäftiga glas. Och två rosa lampor jag tänkte ha i mitt rum som är runda av glas. Och ett lite svartvit randigt parasoll till balkongen som man kan sätta fast på räcket, så att man får liiite skugga på balkongen. För solen bränner verkligen här.
Efter Ikea åkte vi till Röda Cafeet (var det så det hette?), som ligger vid vattnet som ligger där... aa va fan hette det då... efter Fittja är det iaf, där vi åt köttbullemackor. Jättemysigt ställe!
Sen var det bort mot arbetet. Ville hellre vara hemma och fixa lite med nya sakerna, så var inte så sugen på att jobba. Men är ledig imorgon, så det är nice!

God natt darlings, and keep on rockin!


Kommentarer
Postat av: sanna

Vad kul med nya saker :) Sånna små saker gör endå en stor skillnad :)

2009-06-02 @ 11:55:34
URL: http://sannakoskinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback