Snööööööööööööö snö och åter snö

Nu bor man i ett jävla vinterland igen! Visst det är inget fel på lite mysig snö, men när allt redan har försvunnit och man har ställt in sig på att nu blir det vår! Så kommer snön. Och den slutar aldrig falla..
Är trött på skiten, vill dra härifrån till nåt varmare ställe. Typ Thailand, eller Mallorca eller varför inte Grekland.. jaa var som fucking helst förutom här.. Usch.
Hoppas snön smälter bort snabbt bara.

Hahaha! Kollar på VH1, dom spelar old school music, just nu är det Rod Stewart. Riktigt snygg är han, med sin blonda hockeyfrilla, randiga skjorta och röda hängselbrallor som är för korta med nåt porrigt skärp i midjan. Vart försvann 80-talsmodet? Borde komma tillbaka tycker jag!

Oh, sweet. Nu är det The Who. Talking bout my g-g-g-generation bäjbäääääää!

Emelie var nyss här. Vi kollade på film. "Changeling" med Angelina Jolie. Riktigt bra film. Den var intressant och når verkligen en på djupet. Ganska obehaglig var den också. Rekommenderar folk att se den!

Handlar om en kvinna, Christine på 1920-talet. När hon är på jobbet så försvinner hennes son helt plötsligt. Polisen försöker hitta honom. Och tillslut säger dom att dom har gjort det! När hon väl träffar pojken så är det inte hennes son. Men polisen tvingar på henne pojken och säger att det visst är hennes son. Hon går ut i press och talar om vilket misstag polisen har gjort och polisen försöker mörklägga allt för dom vill ju inte att allmänheten ska få veta vilket misstag dom har gjort, och vill inte att hon ska tala med pressen och lägger in henne på psyket. Ingen lyssnar på henne och vägrar förstå vad det är som händer.

Det är verkligen ett skräckscenario för mig. Att man försöker få folk att förstå, man försöker prata med dom, men det finns ingen som lyssnar och förstår utan säger att allt är något helt annat än vad det egentligen är på riktigt. Nej fy vad läskigt! Vilken panik och stress man skulle ha då.

Satt och tänkte på att det fan e dags att ordna nåt här hemma för alla brudsen! Det var så längesen vi ALLA umgicks!
Så jag tänkte att man skulle ordna middag med förrätt varmrätt och efterrätt, och sen skulle man bara vara här och dricka och umgås och snacka skit, eller om det så blir dra ut eller dra hit några kompisar.

Kommentarer
Postat av: Jenni

Det skulle vara asnice! Men just nu har ju ingen pengar, så det är ju lite svårt. :(

2009-03-10 @ 21:39:50
URL: http://jennnifeer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback