Dream a little dream of me

Jag står i en nedsläckt villa. Det är kväll. Det är lite folk runtom i huset, jag har ingen aning om vilka det är.
Jag går in i ett flickrum, där inne står Michael Jackson. Han är rädd.
- It's sooo dark in here. I'm scared. Säger han.
- Jaa, men om jag tänder lamporna här så det blir ljust så blir det mycket trevligare! Säger jag.
- Yeees! Yes! Do that. Pleeease. Säger han.
Och jag går runt och tänder lampor i hela huset. Och Michael blir jätteglad.
Sen kommer Emelie fram till mig och säger att jag måste bestämma vilken klänning jag ska ha. Det var jätteviktigt eftersom vi skulle till Tb's. Jag får välja mellan en rosa och en svart, men jag vill inte ha nån. Så jag går runt naken och tappar bort Emelie.
Sen går jag in i köket. Där sitter det en italiensk familj. Typ, maffian. Dom blir jättesura över att jag går runt naken men jag bryr mig inte.
Sen lägger jag mig på en soffa och där är det någon som målar min rumpa grön och blå. Och jag blir hur nöjd som helst.
Sen går jag in i ett rum och där står Emelie och är jättesur på mig för att jag inte har valt en klänning. För vi ska till Tb's som är så jäkla viktigt. Då väljer jag den svarta, sen så flyger jag ut ur fönstret. Över trottoarer och människor som tittar imponerat på mig för att jag flyger. Sen börjar jag sjunka, och jag försöker flaxa så mycket jag kan för att lyfta igen. Och det gör jag sakta men säkert och flyger bort över en äng.

Jag är i ett flygplan och söker mig genom tunnlar för att komma någonstans i flyplanet. Jag öppnar en lucka och kommer längst fram. Jag tittar ut och ser hur vi flyger över hav och skogar.
Sen går jag i en stor skog som känns magisk. Det är stora gröna träd och granar och mossa överallt. Allt känns fluffigt och mjukt.
Jag går och kommer fram till en öde lekpark med stängsel runtom. Där träffar jag på en dvärg, men han pratar inte med mig. Han börjar åka rutschkana och sen kommer det fram en till dvärg. Dom gömmer sig bakom rutschkanan och jag smyger på dom, även fast jag sitter jättenära. Och bakom rutschkanan ligger det en grav. Jag försöker se vad det står på graven men ser inte. Och dvärgarna leker runt graven.
Helt plötsligt hamnar jag på en kyrkogård, framför en grav med gröna buskar runtomkring.
Det är Fia's grav, som ligger där långt, långt ner. Och jag ska begravas ovanpå henne, och jag står och diskuterar med dödgrävaren hur vi ska göra. Och jag vill inte begravas där om vi inte har våra vänskapsband på oss.
Efter det hamnar jag i ett hus. Jag får känslan av att det är något slags sjukhus eller något slags psykhus dit man kommer för att prata. Hursomhelst får jag känslan av att det är någon där som bestämmer över en och att man sitter och väntar på sin tur.

Har haft dom här två drömmarna dom senaste nätterna och dom är så starka och påtagliga. Och skitkonstiga.
Det undermedvetna är bra konstigt.
Jag sökte på nätet och försökte få reda på vad det här betydde. Och tydligen ska jag få massa tur, saker kommer förbättras, överraskningar väntar, någonting nytt kommer att hända, ny start, relationer känns avslutade, och jag vill ha mycket mycket frihet.
Jag älskar att komma ihåg drömmar. Det som speglar det undermedvetna.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Drömmar är häftiga.. beroende på vad man drömmer.. haha :P



Du ska vi simma imorgon?? :)

2009-11-03 @ 17:06:05
URL: http://vaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback